ADLİYEYE GELDİ, ’KARIMI ÖLDÜRDÜM’ DEDİ

Erzurum’da eşini baltayla öldüren 81 yaşındaki şahıs, eşini öldürdükten sonra adliyeye giderek, "Ben karımı öldürdüm, nedenini sormayın” diyerek teslim oldu.

02 Temmuz 2014 Çarşamba 12:14
ADLİYEYE GELDİ, ’KARIMI ÖLDÜRDÜM’ DEDİ
Erzurum’un Yakutiye ilçesi Rabia Ana Mahallesi’nde oturan 81 yaşındaki Ali K., tartıştığı eşi 79 yaşındaki Adalet K.’yı yatağında uyurken balta ile vurarak öldürdü. Cinayet olayı bugün sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, eşi Adalet K. ile sahur yemeğini yedikten sonra, bir süre uyuyan üç çocuk abası Ali K., Adalet K. ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Balkonda bulunan baltayı eline alan Ali K., yatakta uyuyan eşine rastgele balta ile vurarak öldürdü.

Karısını öldürdükten sonra Erzurum Adalet Sarayına gelerek, "Ben karımı öldürdüm, nedenini sormayın" diyen Ali K., gözaltına alındı.

Editör

Son Güncelleme: 02.07.2014 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.