Palandöken hazır

Erzurum bu kış bir buçuk milyon misafir bekliyor

admin
admin
17 Kasım 2020 Salı 06:58
Palandöken hazır

Otelleri, hava limanı ve sosyal hizmetleriyle artık dünya çapında bir kayak merkezi olan Palandöken, bu kış için de birbirinden renkli hazırlıklar yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinde gerekli hazırlıkların ve dünya genelinde tanıtımının yapıldığını belirterek, “Pandeminin getirdiği sorunlara rağmen Palandöken için şimdiden binlerce turist rezervasyon yaptırdı” dedi.

Palandöken Kayak Merkezi ile Konaklı Kayak Merkezi’nin açılacak pistlerle birbirine bağlanacağını söyleyen Başkan Sekmen, “Erzurum’a gelen bir yabancı turist burada sadece kayak kaymakla kalmayacak, birden çok mahalli spor etkinliklerine ve gösterilere de şahitlik edecek” şeklinde konuştu.

Kaynak: Palandöken

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumPALANDÖKEN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.