AKBANK'IN KURUMSAL KAMPANYALARI DA KAZANDIRIYOR

Akbank'ın tüzel müşterileri için düzenlediği kampanyada 1 Ford Transit ile 5 iPad ve 5 iPhone kazanan talihliler hediyelerini aldılar. 3 Şubat’a kadar Akbank Direkt İnternet Kurumsal’ı kullanan müşteriler bu kez, 1 Fiat Doblo, 5 Macbook Air veya 5 iPad3 kazanacaklar.

16 Ocak 2013 Çarşamba 12:01
AKBANK'IN KURUMSAL KAMPANYALARI DA KAZANDIRIYOR
Dijital pazarlama faaliyetleri kapsamında, bireysel müşterilerinin yanında kurumsal müşterilerine dönük kampanyalar da düzenleyen Akbank kazandırmaya devam ediyor. Akbank Direkt İnternet müşterileri, Akbank online bankacılığının avantajlı faiz oranları, düşük işlem ücretleri ve 7/24 özgürce işlem yapılabilmesinin avantajını kullanırken, yapılan ödüllü çekiliş kampanyalarına da büyük ilgi gösteriyor.

Akbank, tüzel müşterileri için, sektörde ilk kez olarak 27 Ağustos - 21 Ekim 2012 tarihleri arasında ödüllü kampanya düzenledi. Akbank Direkt İnternet Kurumsal kullanan müşterilere yönelik olarak gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören kampanyaya katılanlar arasından bir kişi Ford Transit, beş kişi iPad ve beş kişi de iPhone kazandı.

Akbank Direkt İnternet Kurumsal kampanyası sonucunda Ford Transit marka aracı kazanan şanslı Akbank müşterisi Erzurum'dan İkbal Otomotiv oldu. Akbank Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Murat Can Korkmaz, Doğu Karadeniz Bölge KOBİ Bankacılığı Müdürü Abdullah Emir ve Akbank Kongre Şubesi Müdürü Taner Bingöl’ün de katıldığı törenle, Ford Transit marka araç, talihli Enver Mutlu’ya teslim edildi.

Akbank Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Korkmaz, törende yaptığı konuşmada, “Müşterilerimizin ihtiyacı olan her yerde yanlarında olmak ve müşterilerimize işlemlerini yaparken daima kazandırmak bizim en önemli hedefimiz” dedi ve ekledi: “Akbank Direkt İnternet kullanan müşterilerimizin, kampanyalarımıza göstermiş olduğu ilgi bizi memnun ediyor. Akbank Direkt ile müşterilerimiz ofislerinden, iş yerlerinden ayrılmadan bankacılık işlemlerini gerçekleştirirken aynı zamanda işlem ücretlerinde de maliyet avantajından faydalanıyorlar. Böylece hem müşterilerimiz kazanıyor hem de şubelerimizde müşterilerimize uzmanlık gerektiren hizmetlerimizi verebilmek için daha fazla zaman ayırmaya fırsatımız oluyor. Önümüzdeki dönemlerde kampanyalarımıza ve Akbank Direkt İnternet Kurumsal müşterilerimize kazandırmaya devam edeceğiz.”

Akbank'ın ikinci Direkt İnternet Kurumsal kampanyası kapsamında, 3 Şubat’a kadar Akbank Direkt İnternet Kurumsal’ı kullanan müşteriler, 1 Fiat Doblo, 5 Macbook Air ya da 5 iPad3 kazanacaklar.


Editör

Son Güncelleme: 16.01.2013 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.