AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ DERS ANLATIM VİDEOLARI KARDELEN TV’DE

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı’na yeni bir eğitim olanağı sunarak başladı.

28 Şubat 2013 Perşembe 16:31
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ DERS ANLATIM VİDEOLARI KARDELEN TV’DE
Destek materyal olarak hazırlanan ders videoları artık uydu aracılığıyla ulusal yayın yapan Erzurum merkezli Kardelen TV’de yayınlanıyor. 

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılı’ndan itibaren ders anlatım videolarını, Erzurum merkezli 3A 11593 V-Dikey SR 27500 frekansından ulusal yayın yapan Kardelen TV’den yayınlamaya başladı. Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, hafta içi 11:45’den ve gece haberlerinin ardından, hafta sonu ise 10:30’dan itibaren ders yayınlarını izleyebilirler.

Mevcut programlarına kayıtlı olan öğrencilerinin eğitim süreçlerine destek olmasının yanı sıra ilgi alanlarına göre ders materyallerinden yararlanmak isteyen herkese erişmeyi hedeflediklerini ifade eden Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen sözlerine şunları ekledi: “Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi olarak öğrencilerimizin eğitim-öğretim sürecinde destek materyal olarak hazırladığımız ders videolarını, televizyon yayınları aracılığıyla toplumumuzun geniş kesimleriyle paylaşıyoruz. Erzurum merkezli, uydu aracılığıyla ulusal yayın yapmakta olan Kardelen TV’de 25 Şubat 2013 tarihinden itibaren ders anlatım videolarımız yayınlanmaya başladı. Hazırladığımız videoları, 14 haftalık ders dönemimiz boyunca Kardelen TV’de yayınlayacağız. Bu süreçte emeği geçen personelimize ve Kardelen TV çalışanlarına teşekkür ederim.”

Editör

Son Güncelleme: 28.02.2013 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.