SEMT GARAJINDA SİLAHLI ÇATIŞMA: 2 YARALI

Erzurum’da Şükrüpaşa Semt Garajında alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

admin
admin
09 Mart 2017 Perşembe 22:34
SEMT GARAJINDA SİLAHLI ÇATIŞMA: 2 YARALI

Edinilen bilgiye göre, aralarında alacak verecek meselesi bulunan iki grup bugün saat 13.00 sıralarında Şükrüpaşa Semt Garajı girişinde karşı karşıya geldi. Olayda bir taraf tabanca ile diğer taraf da pompalı tüfekle ateş açtı. Silahlı çatışmada Ş.Y. ve A.Ö. vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı.

Olay sonrası yaralı olarak kaçan A.Ö. gittiği hastanede tedavisinin ardından, Ş. Y. de olay yerinde polis tarafından gözaltına alındı. Olaya karışan diğer 2 şüpheli firar ederken diğer 2 şüpheli de polis tarafından yakalandı.

Öte yandan olay yerinde 7 adet 12’lik av tüfeği kartuşu, 2 adet 9 mm çaplı kovan, 1 adet 50 santim uzunluğunda sallama tabir edilen suç aleti, 1 adet ruhsatsız baretta marka 9 mm çaplı tabanca ele geçirildi.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

ERZURUM EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Şükrüpaşa Semt Garajı’ndan meydana gelen çatışmayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 09.03.2017 günü saat 13.00 sıralarında Şükrüpaşa Semt garajı girişinde Kasten Yaralama (Ateşli silahla) olayı meydana gelmiştir. Olay yerine intikal eden ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalarda; M. ve Z.oğlu 1987 Erzurum doğumlu, Ş. Y. isimli şahsın ateşli silahla yaralandığı tespit edilmiş, olay yerinde Ş. Y-. ile yapılan şifai görüşmede kendisini aralarında alacak verecek meselesi yüzünden A. Ö. isimli şahsın tabanca ile yaraladığını, olay anında A. Ö.’ in yanında kardeşleri E. ve K. Ö.’ in olduğu, Erdem’ in elinde pompalı tüfek, K. Ö.’ in elinde ise sallama tabir edilen bıçaktan olduğunu ve şahısların 25 EG 006 plaka sayılı Ford Focus araçla olay yerinden kaçtıklarını beyan etmiştir. Yaralı Ş. Y.’ ın Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisine devam edilmektedir. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Şüpheli A. Ö.’ inde olayda yaralandığı ve Yakutiye Araştırma hastanesine gittiği ve şahsın göğüs kısmından av tüfeği saçması ile görünüşe göre hayati tehlike arz etmez şekilde yaralandığı ve acil serviste tedavisine devam edildiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı, 1981 Erzurum doğumlu A. Ö isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Olaya karıştığı tespit edilen ve kardeşleri olan Ali Sümer oğlu Erzurum-1981 doğumlu E. Ö. ve Ali Sümer oğlu Erzurum-1989 doğumlu K. Ö. isimli şahıslar ile olay esnasında olay yerinde olduğu anlaşılan ve ile 25 EG 006 plaka sayılı otoyu kullanan ve olay yerinden uzaklaşan aracın sahibi Celal ve Behice oğlu Erzurum-1984 doğumlu G. K.isimli şahıslar yakalanmışlardır.

Olay yerinde 7 adet 12’lik av tüfeği kartuşu, 2 adet 9 mm çaplı kovan , (1) adet 50 cm uzunluğunda sallama tabir edilen suç aleti elde edilmiştir. Olayda (1) adet ruhsatsız baretta marka 9 mm çaplı tabanca elde edilmiştir. Olayla ilgili çalışmalar devam etmektedir.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.