KAYINPEDERİ VE YEĞENİNİ BIÇAKLADI

Erzurum'da tartıştığı kayınpederi ve yeğenini bıçakla yaralayan matematik öğretmeni Oğuzhan K. tutuklu yargılandığı Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesinde ‘adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan 20 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

09 Aralık 2013 Pazartesi 12:12
KAYINPEDERİ VE YEĞENİNİ BIÇAKLADI
Erzurum'un Yakutiye ilçesinde 22 Temmuz 2013'te yaşanan olayda, 3 aylık bebeği ile babasının evine giden eşi Hatice K.’yı ikna etmek için giden öğretmen Oğuzhan K. kayın pederi 65 yaşındaki Recep Ş. İle yeğeni Erhan Ş.’yi çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaralamış ve çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesinde tutuklanarak ceza evine kondu.

‘İKİ KİŞİYİ ÖLDÜRECEK KADAR KENDİMİ KAYBETMEDİM’

Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesinde bu gün görülen karar duruşmasında ifade veren öğretmen Oğuzhan K.,’‘Telefon açarak beni tehdit ettiler. Bana iki kişi saldırdı. Kendi can güvenliğimi korumak için yanıma bıçak aldım. İki kişiyi öldürecek kadar bir kadını tehdit edecek kadar kendimi kaybetmedim. Benim atamam yeni yapıldı. Bir an önce görevimin başına dönmek istiyorum. Pişmanım’ dedi

ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS SUÇUNDAN 20 YIL 5 AY HAPİS

Mahkeme heyeti, tutuklu yargılanan öğretmen Oğuzhan K.’yı kayın pederi Recep Ş.ve Erhan Ş.'ya karşı işlediği ‘silahla tehdit’, ‘adam öldürmeye teşebbüs" suçlarından TCK'nin 81/1, 35/1-2 ve 53/1 maddeleri kapsamında 20 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırdı.

Mahkeme verilen hükümle birlikte öğretmen Oğuzhan K.’nın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Editör

Son Güncelleme: 09.12.2013 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.