YOLSPOR’UN ŞAMPİYON BOKSÖRLERİNE KUTLAMA

Erzurum’un boksla özdeşleşen spor kulüplerinden biri olan Yolspor’un 2016 yılı içerisinde başarılı olan boksörlerini kutlayan GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Yolspor, boksun efsane kulübüdür, bunu Türkiye’de bilmeyen yoktur” dedi.

admin
admin
09 Haziran 2016 Perşembe 12:42
YOLSPOR’UN ŞAMPİYON BOKSÖRLERİNE KUTLAMA
Erzurum’un boksla özdeşleşen spor kulüplerinden biri olan Yolspor’un 2016 yılı içerisinde başarılı olan boksörlerini kutlayan GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Yolspor, boksun efsane kulübüdür, bunu Türkiye’de bilmeyen yoktur” dedi. 
Erzurum’un en köklü spor kulüplerinden biri olan ve boksla özdeşleşen Yolspor’da, 2016 yılı içinde başarılı olan boksörler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret ederek, başarılarını il müdürü ile paylaştı. Yolspor Boks Baş Antrenörü ve Milli çalıştırıcı Cahit Himoğlu nezaretinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne gelen Yolsporlu boksörleri kutlayan GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, Yolspor’un boksta efsane olduğunu Türkiye’de bilmeyen kimsenin kalmadığını söyledi. Taşkesenligil, “Yolspor faaliyet gösterdiği spor branşlarında güzide kulüplerimizden biri boksta da son derece başarılı bir takımımız. Bu sporcu arkadaşlarımızda Türkiye şampiyonalarındaki dereceleri ile bizleri gururlandırmışlardır. Cahit Himoğlu Hocamızı ve sporcuları kutluyorum. Bu sporculara destek veren Karayolları Bölge Müdürü Enver Şerif Bağ ile Kulüp Başkanı Sabri Gökhan Genç’e teşekkür ediyorum” dedi.
HİMOĞLU: BAŞARIMIZIN ESERİ ÇOK ÇALIŞMAK
Yolspor Kulübü Boks Takımı Baş Antrenörü Cahit Himoğlu, 2016 yılı içerisinde sporcularından Sebahattin İçyar’in Mersin’de yapılan Üst Minikler Türkiye Şampiyonası’nda 40 kiloda Türkiye şampiyonu olduğunu belirterek, Ömer Tekin’in de 46 kiloda Marmaris’te yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Erzurum ve Yolspor adına gümüş madalya kazandığını söyledi. Himoğlu, Konya’da yapılan Okullararası Boks Türkiye Şampiyonası’nda ise Tahsin Korkmaz’ın 54 kiloda Türkiye ikincisi, Yakup Ürker’in de 52 kiloda Türkiye üçüncüsü olduğunu ifade etti.
Sporcularının başarısı ile gurur duyduğunu belirten deneyimli boks antrenörü Cahit Himoğlu, “Kulübümüzde öncelikle sporcularımıza, spor ahlakına uygun, dürüst ve ahlaklı nesiller yetiştirmek için gayret sarf ediyoruz, bence bizi başarıya götüren en büyük faktör bu. İnanıyorum ki, bu düşünce ile daha çok çalışarak, daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Bizim Yolspor olarak boksta elde ettiğimiz başarının en büyük nedenlerinden biri de çok çalışmak ve disiplini elde bırakmadan sportif başarıyı hedeflemek. Çok şükür bunda da başarılıyız. Bize destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil, Bölge Müdürümüz Enver Şerif Bağ ve Kulüp Başkanı Sabri Gökhan Genç’e teşekkür ediyoruz” dedi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, ziyaretin ardından başarılı olan Yolsporlu boksörleri ödüllendirdi. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.