YENİLMEMEK ÖNEMLİYDİ

Sancaktepe Belediyespor karşısında müthiş bir mücadele ortaya koymasına rağmen rakibi ile golsüz berabere kalan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Patron Taşkın Güngör, “Bir çok eksikle çıktığımız maçta yenilmemek bizim için önemliydi. Bunu başardık” dedi.

24 Mart 2013 Pazar 22:19
YENİLMEMEK ÖNEMLİYDİ
Nurullah PALA

YGS nedeniyle ligin 28. Haftasında Cumartesi günü deplasmanda Sancaktepe Belediyespor ile karşılaşan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, rakibi ile 0-0 berabere kalarak bir puanla Erzurum’a dönmüştü. Erzurum ekibinin hocası Taşkın Güngör, deplasmanda mutlak puan almak için sahaya çıktıklarını ve bunda da başarılı olduklarını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı Taşkın Güngör, “Bir çok eksiğimiz mevcuttu. Buna rağmen çocuklar müthiş savaştı. Bu maçta yenilmemek bizim için önemliydi. Bunu başardık. Yenilseydik, rakip üzerimize çıkacaktı. Gümüşhane büyük avantaj sağlayacaktı. Çok şükür bunların hiç birisi olmadı. İyi oynamamıza rağmen kazanamadık. Buna karşın deplasmanda alınan bir puan da bizim için önemliydi, artık kalan maçları en asgari kayıpla geçip, hedefi yakalamak istiyoruz” dedi.

Oktay’ın geri dönüşü
Sezon başında sergilediği futbolla taraftarın gönlünde taht kuran, ancak sonraki haftalarda yedek kulübesine mahkum olan Oktay Gümüş, Cumartesi günü oynanan Sancaktepe maçında geri dönüş yaptı. Maçta Oktay’ın müthiş bir oyun ortaya koyduğunu, ancak toplarının şanssız bir şekilde direkten döndüğünü ifade eden Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Defans kurgumuz tamamen değişikti. Dede ve Fatih yoktu. Ancak bu oyuncularımın yerine oynayan arkadaşlarım gerçekten süper mücadele etti. Oktay ise harika işlere imza attı. İnanıyorum ki, Oktay bu çıkışını diğer maçlarda da gösterecek ve bize orta sahada önemli bir güç katacak” diye konuştu.

Rakibe göz açtırmadık
Mavi-beyazlı takımın hocası Taşkın Güngör, Hakan Şükür Stadı’nı Sancaktepe Belediyespor’a dar ettiklerinin altını çizerek, “Maçta rakibi hiç oynatmadık. Her yerde biz baskı uyguladık. Yenilsek büyük yara alacaktık. Bu bilinçle mücadele ettik, artık bu oyunu diğer maçlarda da devam ettirmeliyiz. Eğer Sancaktepe maçında ortaya koyduğumuz mücadeleyi önümüzdeki maçlara taşırsak, gülen taraf İnşallah biz olacağız” şeklinde konuştu.
Bu arada Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Ligin 29. Haftasında kendi evinde oynayacağı Keçiörengücü maçının hazırlıklarına bugün start verecek.

Editör

Son Güncelleme: 24.03.2013 22:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2013-03-25 17:32:05

sonuç ne hoca yine puan kaybı yine puan kaybı rakip kaybediyor biz kaybediyoruz önemli olan rakip kaybettiğinde senin kazanman.bu hafta göreceğiz bu hafta yenemedin mi gümüşhanede yendimi ne yapacaksın?bu hafta daha zor rakibin var sancaktepeyi yenemeyen bunu zor yener.