YENİ PATRON KEMAL KILIÇ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta B.B.Erzurumspor’da Ahmet Yıldırım’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine tecrübeli isim Mustafa Kemal Kılıç getirildi.

admin
admin
28 Mart 2017 Salı 12:50
YENİ PATRON KEMAL KILIÇ

Erzurumspor Tesislerini gezen Teknik Direktör Kılıç, ’Erzurum’a şampiyonluğu kucaklamak için geldik, hayırlı olsun’ dedi.

Son olarak Şanlıurfaspor Takımını çalıştıran tecrübeli isim Mustafa Kemal Kılıç, Genel Direktör Süha Sidal, bu sabah B.B.Erzurumspor Kulübü Başkanı Av. Ali Demirhan ile Erzurum’a geldi.

B.B.Erzurumspor Kulübü’nde Başkan Yardımcısı Hakan Oral, Yöneticiler Uğur Yürekseven, Mustafa Soley ile birlikte tesisleri gezen ve Erzurumspor’un başarısı için çalışacaklarını ifade eden B.B.Erzurumspor’un yeni Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç, “Erzurum için Erzurumspor ’a hayırlı olsun. Takımımızın ne kadar kaliteli olduğunu biliyoruz. Her ne kadar iddiasından uzaklaşmış olsa da iddiamızı sürdüreceğiz.” dedi.

B.B. Erzurumspor Kulübü Başkanı Av. Ali Demirhan ise, “Sezon başında değerli hocamız Ahmet Yıldırım ile şampiyonluk parolası ile yola çıktık. Bu sezon da son 6 maçta 4 mağlubiyet aldık. Bu tabii ki şampiyonluk hedefinden bizi uzaklaştırdı. Ama hedefimiz şampiyon olmak ve kulüp olarak kan değişimine giderek yine değerli hocamız Kemal Kılıç ile anlaştık. Değerli Erzurumlu hemşehrilerim, değerli Erzurumsporlu taraftarlarımızdan sabır ve destek bekliyorum.” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.