TÜRKİYE’NİN EN MAĞDUR TAKIMIYIZ

Erzurum’un hocası isyanları oynuyor. 64 puan ve gol averajı ile play offu kaçıran Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Taşkın Güngör, içini Pusula’ya döktü. Güngör, “Birinci ve 2.Gruplardaki ikincilerden bile daha iyi puan tolamışız, ama play offa gidemiyoruz. 64 puanla Türkiye’nin en mağdur takımıyız.” dedi.

10 Mayıs 2013 Cuma 16:37
TÜRKİYE’NİN EN MAĞDUR TAKIMIYIZ
Nurullah PALA

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta play off’u gol averajı ile kaçıran Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da şok devam ediyor. Mavi-beyazlı takımda en çok şok yaşayan isimlerden biri olan Teknik Direktör Taşkın Güngör, adeta isyanlarda. Birinci ve 2. Gruplardaki en iyi ikincilerden bile fazla puan toplamalarına rağmen kendi grubunda play offa çıkamamasına içerleyen Güngör, “Kaç gündür uykularım kaçmış durumda. Geceleri uyuyamıyorum. Play offa kalan 12 takımın sekizinden daha iyi puan almışız, play offa çıkamamışız. 64 puanla Türkiye’de şu anda en mağdur olan takım biziz” dedi.
Altınorduspor’a gönderme yaptı
Erzurum’un hocası Taşkın Güngör, şampiyon olan ve 2. Lige yükselen İzmir Altınorduspor’a da göndermede bulundu. Altınordu’nun Gümüşhane’ye mağlup olmasına anlam veremediğini belirten Güngör, “Gümüşhane ligin ikinci yarısında en fazla puan kaybeden takımlardan birisi, Altınordu ise en başarılı takım, kendi taraftarına galibiyetle veda etmesi gerekirdi. Ama görüyoruz ki, hiçbir varlık gösterememiş maçta. Bak Kahramanmaraş bizi iki maçta da mağlup etti, bir şey diyebiliyormuyuz, adamlar bizi iki maçtada de yendi ve play offa çıktı. Gümüşhane ile iki maçta da berabere kalmışız. Onun dışında üst sıralara oynayan tüm takımları mağlup etmişiz. Altınordu’nun zirvedeki takımlara karşı iki mağlubiyeti var, ikisi de Gümüşhane’ye karşı. Altınordu, şampiyona yakışır bir mücadele sergilemeliydi, bunu başaramadı. Bu nedenle kızgınlığım bundandır” dedi.
Kadro derinliğini oluşturamadık
Erzurum’un iyi bir kadrosu olmasına rağmen sakatlıklar ve cezalı oyuncular nedeniyle bir çok maçta kadro derinliği oluşturamadığından yakınan tecrübeli çalıştırıcı, “Biz kadro derinliği oluşturamadık. Bazı az futbolcularımız ya sakatlıkları yüzünden sezonu kapattılar. Ya da bazı futbolcularımız uzun süre sakatlıkları yüzünden idmanlara çıkamadı. Bu da bizim için bir çok maçta dezavantaj oluşturdu” dedi. Güngör, eksiklere rağmen ligin ikinci yarısında iyi bir çizgi yakaladıklarını ve bu çizgiyi uzun süre devam ettiren ekip olduklarını söyledi. Mavi-beyazlıların hocası, “Ben hiç bir zaman şansa inanmam. Hakemle de en kötü kararlarında bile isyan etmedim. Ama bu sezon damarıma çok kötü bastılar. Herkes işini çok iyi yapmalı ve sonrasını kadere bırakmalı. Diye düşünüyorum. Büyükşehir Belediyespor olarak özellikle karların erimesi ile birlikte normal zeminde nasıl top çevirdiğimizi ve hücum yaptığımız her taraftarımız ve futbol severler gördü” diye konuştu. Belediyespor’un hocası Taşkın Güngör, özellikle Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un kadro istikrarını koruyacak olmasının da yeni sezon için çok büyük bir avantaj olduğunu da sözlerine ekledi.
İşte gruplarda ilk beş sırayı alan takımların son puan durumu
1.Grup: Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Puanı 69 şampiyon oldu. 2.Fatih Karagümrük 63 puan, 3.İstanbulspor 58 puan, 4.Tekirova 57 puan, 5.Pazarspor 57 puan, 2.Grup: Aydınspor 1923 puanı 68 şampiyon oldu. 2.Dardanelspor 63 puan, 3. Sivas 4 Eyül 59 puan, 4.Batman Petrol 59 puan, 5. Ümraniyespor 58 puan, 3. Grup: Altınorduspor puanı 76 şampiyon oldu. 2. Darıca Gençlerbirliği 70 puan, 3. Keçiörengücü 69 puan, Kahramanmaraş Belediyespor 65 puan, 5. Gümüşhanespor 64 puan.  Gruplarda birinci olan takımlar direk 2. Lige yükseldi. Geri kalan dörder takım kendi aralarından play off maçı oynayacak ve TFF 2. Ligi’ne toplam üç takım daha çıkmış olacak.

Editör

Son Güncelleme: 10.05.2013 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
konuk 2013-05-10 20:54:57

sadece taşkında hatayı aramak yanlış olur.taşkın geçen yıl inegölsporu bir üst lige çıkardı.demekki başarılı bir hoca.biz her yıl başarısız olunca teknik patronu değiştirirsek bizden hiçbir şey olmaz.örneğin gümüşhane her yıl ilk beşte yer alıyor neden?çünkü kadrosunu koruyor çoğu zamanda teknik patronu değiştirmiyor.adam geldi inegölü şampiyon yaptı diye en büyük hoca taşkın hoca dediler şimdi çıkamadı diye adama defol diyorlar.işte türkiye gerçeği ancak bunlar türkiye de olur.