Taylan ve menajeri meselesi!

Taylan ve menajeri meselesi!

admin
admin
09 Ekim 2018 Salı 12:56
Taylan ve menajeri meselesi!

Genelde oyuncuların vardır ama bu Taylan’ın menajeri var mı, yok mu bilmiyorum. Ama eğer yoksa bu saatten sonra illa ki bulur. Hem de en iyilerinden! 8’nci hafta Erzurum’un galibiyet almasına vesile olan golün kahramanı Taylan Antalyalı, mavi-beyazlı kulüpte en beğendiğim değerli oyunculardan biri. Öteden beri bu oyuncuyu tutar ve her maçın onbirinde görmek isterim.

Zaman zaman yedek kalan ama yedekliği hiç de dert etmeyip gerçek bir profesyonel gibi davranıp kendini salmayan Taylan, attığı golle takımının ligde kalacağına dair umutları inanılmaz artırdı. Alanya maçının da kahramanı olan ve sadece taraftarını değil yeni hocası Mehmet Özdilek’in de yüzün güldüren oyuncu için ben hep şunu derim.

Eğer iyi bir menajeri olsaydı o Taylan bugün beki de Erzurumspor’da değildi. İyi ki de iyi bir menajeri yok. Olsaydı bugün Erzurum’da olmayabilirdi de. Gördüğüm kadarıyla da saha dışında da efendi bir çocuk bu Taylan. İnşallah hep böyle kalır hem de Erzurum’da kalır bu Taylan!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumTaylan Antalyalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.