TARAFTARIMIZLA HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Son haftalarda elde ettikleri başarının en büyük nedeninin taraftar olduğunu belirten Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın, “Taraftarımız sayesinde hedefe varacağız. Kendilerine desteklerinden dolayı yönetim olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

03 Nisan 2013 Çarşamba 09:28
TARAFTARIMIZLA HEDEFE ULAŞACAĞIZ
Nurullah PALA

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın’dan “12 Adam” taraftara teşekkür geldi. Son haftalarda elde ettiği başarılarla bir anda beşinci sıraya yükselen Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Oyak Renaultspor maçı hazırlıkları başladı. Erzurum ekibinin başkanı Saim Özakalın, elde ettikleri zaferlerin ardında taraftar desteğinin büyük rol oynadığını belirterek, “İnanıyorumki, taraftar desteği ile hedefe ulaşıp, lig sonunda mutlu sonu yakalayacağız” dedi. Mavi-beyazlı kulübün başkanı Saim Özakalın, takımın eksiklere rağmen taraftar desteği ile başarılı olduğunu belirtti. Özakalın, “Takım kaptanlarımız Cabir Coşar ve Dede Çelik gibi iki as futbolcumuzun yoksun olarak hem Sancaktepe, hem de Keçiören maçlarında çıktık. Hem deplasmanda Sancaktepe maçında hem de kendi evimizdeki Keçiörengücü maçında taraftarımız bizi yalnız bırakmadı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki, Bursa deplasmanında da taraftarımız bizi yalnız bırakmayacak” diye konuştu.

A2’ler Ordu yollarında
Erzurum Büyükşehir Belediyespor A2 takımı, yarın Ordu deplasmanında Orduspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Patron Öner Biricik ile yardımcıları Adnan Kotan ve Savaş Başçoban yönetiminde son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken ve yönetim tarafından da ödüllendirilen A2 takımı, yarın deplasmanda Orduspor ile zorlu bir maça çıkacak. Mavi-beyazlılar, zorlu Ordu deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek için elinden gelen mücadeleyi gösterecek.
 
Ligde 30. Hafta maçları
Oyak Renault-Erzurum BŞ Belediye
Beylerbeyispor-Çorum Belediye
Sancaktepe-Gümüşhanespor
Keçiörengücü-Maltespor
Isparta Emre-Darıca G. Birliği
K.Maraş Belediye-Kocaelispor
Mardinspor- Arsinspor
Elazığ Belediye-Diyarbakırspor
Altınorduspor-Yimpaş Yozgat

Editör

Son Güncelleme: 03.04.2013 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.