TARAFTAR BENDEN İYİ NOT ALDI

“Lige galibiyetle başlamak güzel” diyen Erzurum’un hocası Yavuz İncedal, taraftara desteğinden dolayı teşekkür etti. İncedal, “Taraftarımız nerede devreye gireceğini bildiği için benden iyi not aldı” dedi.

03 Eylül 2013 Salı 14:44
TARAFTAR BENDEN İYİ NOT ALDI
Nurullah PALA

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Elibol Sandıklıspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. 2013-2014 futbol sezonuna üç puanla başlayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da gözler Ünyespor maçına çevrildi. Mavi-beyazlı takımın Teknik Patronu Yavuz İncedal, lige galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Erzurum’un hocası, “Son üç sezondur takımımız ligin ilk haftasında hiç galip gelememiş, biz galip geldik ve bunun için mutluyuz. Burada taraftarımıza teşekkür ediyorum. Maç içinde nerede devreye gireceğini çok iyi bildi ve oyuncularımızı ateşleyerek galibiyette önemli rol oynadı. Onun için taraftarımız benden çok iyi not aldı. İnşallah önümüzdeki haftalarda sayısal olarak da tribünler dolacak. Buna inanıyorum” dedi.

Elazığ genç takımla maça çıktı
Ligin ilk haftasında Sakaryaspor’un Elazığ Belediyespor’u 7-0 mağlup etmesi ile ilgili soruya ise Teknik Patron Yavuz İncedal şu cevabı verdi:
Elazığ lisanslarını yetiştirememiş. Bu nedenle de genç takımla sahaya çıkmış. Onun için bu tür skor son derece doğal. İnşallah sorunlarını halledip, gerçek kimlikle sahaya çıkarlar. Çünkü Elazığ Belediyespor’un takımı hazır kıta bekliyor” dedi. Ligde tüm takımların gücünü görmek için 4-5 haftaya ihtiyaç olduğunu belirtti. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un da lige tam hazır olması için 4-5 haftaya ihtiyacı olduğunu belirten İncedal, “Taraftarımız sabretsin, dört beş hafta sonra takımımız ligde ideal bir konuma gelecek. Sakat olan oyuncularımız düzelecek. Kalecimiz Hüseyin’in durumu bugün yarın belli olacak. Hatta İlker bile sakat sakat maça çıkmasına rağmen, elinden gelenin en iyisini yaptı” dedi.

Lige galibiyetle başlamak güzel
Erzurum’un başarılı hocası Yavuz İncedal, lige galibiyetle başladıkları için mutlu olduğunu belirterek, “Biz takım olarak galibiyete şartlanmıştık. Bunu başardığımız için mutluyum. Ancak bu maçta alınan galibiyetten çok takımımın bol gol pazisyonuna girmesi beni daha da mutlu etti. Çünkü gol pozisyonuna girmek önemli, bugün bu maçta atamadığını, yarın diğer maçlarda fazlası ile atarsın. Çok gol pozisyonuna girmek benim için daha önemli. Şehir olarak daha çok bütünleşip sezon sonunda hedefe ulaşmak istiyoruz” dedi.
Buarada Ünyespor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Mavi-beyazlılar, GHSİM çim sahasında çabukluk idmanı yaptı. Antrenmana Sandıklı maçında oynamayan futbolcular ile sonradan oyuna giren oyuncular katıldı. Sandıklı maçında oynayan futbolcular ise günü dinlenerek geçirdi.

Editör

Son Güncelleme: 03.09.2013 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.