Sürat Pateninin kurmayları yemekte buluştu!

​​​​​​​Erzurum’da sürat pateni antrenörleri, düzenlenen yemekte biraraya geldi.

admin
admin
20 Kasım 2017 Pazartesi 12:55
Sürat Pateninin kurmayları yemekte buluştu!

Palan Otel’de gerçekleşen yemeğe Türkiye Buz Pateni Federasyonu Sürat Pateni Milli takım branş sorumlusu Zekeriya Deniz, yönetim kurulu üyes, Özcan Işık ve İl Tensilcisi Vedat Refayeli de katıldı.

Milli takım antrenörleri Artur Sultangaliyev, Zeynep Erkılıç ve Duygu Belir’in iştirak ettiği yemekte antrenörler yeni sezon hazırlıkları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular. 200’ün üzerinde sporcusu bulunan sürat pateni antrenörleri, gerek sporcu sayısının ve gerekse seyirci sayısının arttığı Erzurum’da ortak bir antrenman proğramı kararı alırken, ‘’Bu branşa hizmet eden antrenörler olarak hepimiz bildiklerimizi paylaşmalıyız. Türkiye’de şu anda Erzurum sürat pateninde 1 numara. Yapılan her Türkiye şampiyonasında da bir farkındalık orta koyuyor, yeni milli sporcu adayları çıkıyor. Bu fırsatları altına çevirmeliyiz. Daha uzun yıllar Erzurum’un buzda hükümdarlığını sürdürmek için kolektif çalışmakta fayda var’’ dediler.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumYemekSürat Patni
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.