SÜPER KUPA ERZURUM'DA OYNANACAK

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Statta her türlü hazırlığı yaptı.

30 Mayıs 2012 Çarşamba 10:00
SÜPER KUPA ERZURUM'DA OYNANACAK
Geçtiğimiz yıl Başbakan Erdoğan’ın müjdeyi verdiği ve Şike Davası yüzünden Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanması gereken Süper Kupa Finali’nin iptal edilmesi nedeniyle Erzurumluların dev maçı izleme hevesleri kursağında kalmıştı.  Süper Kupa Final Hakkı saklı olan Erzurum, bu yıl Süper Kupa Finali’ne ev sahipliği yapacak. Büyük bir sürpriz olmazsa Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe arasında Erzurum’da  oynanacak olan dev derbi için şimdiden nefesler tutuldu.

STATTA HUMMALI HAZIRLIK
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurumlulara bu müjdeyi vereceği konuşuluyor. 29 Haziran’da AK Parti Erzurum il kongresine katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum halkına geçen yıl olduğu gibi bu yıl da müjdeyi vereceği, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa Finali’nin Erzurum’da oynanacağını açaklayacağı öğrenildi.

TEMMUZ’DA ERZURUM ARENA’DA
Geçtiğimiz yıl 3 Temmuz’da patlak veren şike soruşturması kapsamında iptal edilen Süper Kupa Finali’nin iptali ile hayal kırıklığına uğrayan Erzurumlular bu kez Cemal Gürsel  Stadı’nda zorlu maçı izleyecek. Cimbom ile Kanarya, Temmuz ayında 2012-2013 Sezonu öncesinde ilk kozlarını Erzurum’da paylaşacak. İki devin mücadelesi için  Cemal Gürsel  Stadyumu, Süper Kupa Finali  ardında “Erzurum Cup” için görücüye çıkacağını Belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar,  Kuzey Doğu Kalkınma Ajansı (KUDAKA)  ile birlikte yürütülen projede altı ülkeden daha sonra isimlerini açıklayacakları takımlarla “1. Erzurum Cup” turnuvasının oynanacağını söyledi.
hummalı çalışma sürerken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar  dün statta incelemede bulunurken, stadyumun iki dev organizasyona da hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 30.05.2012 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.