Son haftaya bırakma sakın dadaş!

Son haftaya bırakma sakın dadaş!

admin
admin
23 Nisan 2019 Salı 12:13
Son haftaya bırakma sakın dadaş!

Vedat REFAYELİ

Tamam. Rakibin olan Göztepe gibi kritik bir deplasmandan 3 puanla döndün, kümede kalma yolunda çok umutlandın. Bursa’nın da içinde bulunduğu bir dörtlü grup buldun, büyük bir avantaj yakaladın.

Sakın ola ki Göztepe galibiyeti ile yaz geldi sanma. 5 kritik maçın daha var ve en az bu maçların 3’ünü illa ki kazanman gerekiyor. Antalya maçı da esasında kazanabileceğin bir maç Bunu da kazanmaya bak. Sakın ola ki sen kendi oynayacağın maçı bırakıp rakiplerin maçlarına odaklanma. Yanıltıcı olabilir.

Öncelikle sen kendi önüne bak ve bir an önce 3’er puanlarla ayrıl. Eğer ki rakiplerin maçlarına takılı kalırsan son düzlükte sıkıntı yaşayabilirsin. Ve özellikle de sakın son haftaya işini bırakma. Bitime en az 1 veya 2 hafta kala bu işi garantile. Kaldı ki zaten en az iki takımın bitime bir hafta kala havlu atmış olacağını sanıyorum. O iki takımdan biri olmamaya bak ve son haftaya tatile gider gibi git.

İmza: BİR DOST

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.