SERGEN’İN YENİ PRENSİ

Yiğido’nun hocası olan eski ünlü futbolcu Sergen Yalçın, takım içinden prensini buldu. Genç teknik adam 20 yaşındaki Erzurumlu futbolcu Fatih Çıplak’a Karabük maçında ilk onbirde yer verdi. 77 dakika Sivasspor forması ile sahada kalan Çıplak, hocasını mahcup etmedi.

06 Ocak 2015 Salı 00:16
SERGEN’İN YENİ PRENSİ
Nurullah PALA / ÖZEL HABER

O, yirmi yaşında Erzurumlu bir genç. İdman Ocağı’nın eski futbolcularından Yaşar Çıplak’ın oğlu Fatih Çıplak, Sivasspor’un yeni yıldızı olurken, Türk futbolunun soluna da önemli bir soluk kazandıracak bir yetenek. Şu anda İdman Ocağı’nın kaptanı olan Yunus Aydın’ın alt yapıda keşfettiği Fatih Çıplak, alt yıl Mavi-beyazlı formayı terlettikten sonra yarım sezon Yakutiye’de forma giyen Çıplak, yeniden formasını giydiği İdman Ocağıspor’dan Spor Toto Süper Lig ekibi  Sivasspor’a transfer oldu. Kırmızı beyazlı takımın A2 takımında kendisini kanıtlayan Fatih Çıplak A takıma dahil oldu.

ÖNCE ROBERTO CARLOS FORMA VERDİ
Erzurumlu genç yıldız Fatih Çıplak’a önce Sivasspor’un eski tenik direktörü Roberto Carlos, Tuzlaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında şans verdi. Ardından Gaziantep’le oynanan kupa maçında forma şansı bulan genç futbolcu, Sergen Yalçın’ın göreve gelmesi ile birlikte lig maçlarında ilk onbirde şans bulmaya başladı. Son dönemlerde Yiğido’nun gözdelerinden biri olan sol kanat oyuncusu Fatih Çıplak, yetenekleri ile kısa sürede Sergen hocanın da gözüne gerdi.

SERGEN GELDİ BÖYLE OLDU
Sivasspor, lig maçında Kardemir Karabükspor’u mağlup ederken, Kasımpaşa deplasmanından da puan çıkarmıştı. Yiğido’nun başına geçen Sergen Yalçın, Kardemir Karabük maçında Erzurumlu Fatih Çıplak’a sol kanatta şans tanıdı. Sivasspor forması ile sahada 77 dakika kalan Fatih Çıplak, oynadığı futbolla hocasının gözüne girmeyi başardı. Genç yetenek, “Sergen hocam bana güvenip ilk onbirde forma verdi. Bende bu şansı çok iyi kullandığıma inanıyorum. Hocama çok teşekkür ediyorum. Karabükspor’u 2-0 mağlup ederek, çok önemli bir üç puan aldık. Çıkışımız devam edecek. Bende Sivasspor’un başarısına katkıda bulunabilirsem ne mutla bana” diye konuştu. 


Editör

Son Güncelleme: 06.01.2015 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.