ŞENPOLAT’DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Ömer Faruk Şenpolat, takımdan çok umutlu olduğunu söyleyerek her maçta artan taraftara teşekkür etti. Şenpolat, “Bu şehrin bu takıma bu takımın da bu taraftara ihtiyacı var” dedi.

17 Kasım 2012 Cumartesi 12:58
ŞENPOLAT’DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Furkan NEHRİ
Sportoto 3’üncü lig 3’üncü grup ekiplerinden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un basın sözcüsü Ömer Faruk Şenpolat, takımdan çok umutlu olduğunu söyledi. Şenpolat yaptığı açıklamada “Bundan sonraki maçlarımızda sahamızda ve deplasmanda güzel sonuçlarla gelebilirsek ilk yarıyı güzel kapatacağımıza inanıyorum” dedi. Her maçta taraftar sayısının arttığını söyleyen Şenpolat, “Taraftarımız takımımıza tam anlamıyala sahip çıkmaktadır. Bizlerde onlar için elimizden gelen her şeyi yapacağımıza emin olsunlar. Bu ligde böyle bir taraftar yok. Biz her zaman diyoruz ki bu takım bu lige yakışmıyor. Umarım taraftarımızla birlikte el ele Erzurum ismini en üst liglerde görürüz” diye konuştu. Hakemlerin Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçlarında özellikle iç sahada yapılan karşılaşmalarda gösterilen kartlara tepki gösteren Basın sözcüsü Ömer Faruk Şenpolat, “Hakemlerin 3’üncü ligde böyle bir taraftar önünde böyle bir stada maç yönetmelerinden dolayı zorlandıklarını görüyoruz. Ama hakemlerin 3’üncü ligdeki futbolculara biraz daha ılımanlı olmaları gerekir. Ancak aksine buraya gelen hakemler süper ligde maç yönettiklerini zannediyorlar” dedi. Kulübün kurulduğu günden beri gündemde olan isim taratışmalarınada değinen Şenpolat  bu tabunun yıkıldığını söyledi. Şenpolat, “ Erzurum Büyükşhir Belediyespor bu şehrin takımıdır. İlk günlerden beri gelen isim tartışmaları yerine artık taraftarımız takımın bu şehri temsil eden tek takım olduğunu görmüş ve sahiplenmişlerdi. Önemli olan isim değil Erzurum’u futbola yaklaştırmaktır. Bizim kentimiz futbola susamış bir kenttir. İsim tartışmalarını bir tarafta bırakarak takıma destek vermek hepimizin borcudur. Bu şehrin bu takıma ihtiyacı var bu takımın da taraftara ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

Bekleme sorunu çözülecek
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un iç saha maçlarında zaman zaman kapılardaki birikme nedeniyle maçlara geç giren taraftarların gösterdiği tepkileri değerlendiren Şenpolat,  bu sorunun önümüzdeki maçlar itibari ile çözüleceği sözünü verdi. Basın Sözcüsü Ömer Faruk Şenpolat yaptığı açıklamada  “Bu hafta maç öncesi Kulüp Başkanımız Saim Özakalın ve Asbaşkanımız Ahmet Karadayı ile birlikte tüm kapıları gezdik ve tespitlerimizi yaptık. Buna ilişkinde bir çalışmamız olacak. Taraftarlarımız artık zamanında maça girecek. Maç saatlerinin değişmesinden dolayı bir iki hafta sıkıntı yaşadık ama bundan sonra tamamen bu problemler aşılmış olacak. Hiçbir kapıda bekleme sorunu olmayacak. Bu taraftar bu takıma böyle sahip çıktığı sürece elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 17.11.2012 13:00
Anahtar Kelimeler:
Ömer Faruk Şenpolat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.