Sehic imzayı attı

Transfer döneminde adı Beşiktaş ile anılan Boşnak kaleci Ibrahim Sehic, İttifak Holding Konyaspor ile anlaştı. Konyaspor, 31 yaşındaki kaleci ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

admin
admin
14 Ağustos 2020 Cuma 06:42
Sehic imzayı attı

Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, geçen sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da forma giyen kaleci İbrahim Sehic'i kadrosuna kattı, savunma oyuncusu Uğur Demirok ile yeni sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon BB Erzurumspor forması altında 34 maça çıkan ve Süper Lig'e yükselen takımın istikrarlı isimlerinden biri olan Sehic, Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu ve BB Erzurumspor formaları da giymişti.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Konya Büyükşehir Belediye Stadı Basın Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende, kaleci Sehic ile sözleşme imzalandı.

Bir yılı opsiyonlu 3 senelik sözleşme imzalayan 31 yaşındaki file bekçisi, yeni sezonda 13 numaralı formayı giyecek.

Yeşil-beyazlılar, iç transferde ise savunma oyuncusu Uğur Demirok ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.