Şampiyonlar karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havalimanında Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Büyükşehir Belediye Erzurumspor futbolcuları karşıladı.

admin
admin
26 Mayıs 2018 Cumartesi 20:33
Şampiyonlar karşıladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ı şampiyonlar karşıladı. Üst üste üç lig atlayarak üç kupa kazanan BB Erzurumsporlu futbolcular yöneticilerle birlikte havalimanında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ı karşıladılar.

Erzurum İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinge geçmeden önce BB Erzurumsporlu futbolcuları tebrik eden Cumhurbaşkanı ve Başbakan Süper Lig’de de başarı dilediler. BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Mevlüt Doğan ve bazı yöneticiler ile futbolculardan Kaptan Mert Nobre, Hakan Canbazoğlu ve Burhan Eşer de hazır bulundu.

Öte yandan miting alanında da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 25 numaralı Erzurumspor forması hediye etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.