Şampiyonlar belli oldu

Erzurum'daki Okul Sporları Türkiye Kayak Şampiyonası tamamlandı.

admin
admin
17 Şubat 2020 Pazartesi 18:50
Şampiyonlar belli oldu

Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Türkiye Kayak Şampiyonası sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığınca "Okullardan Olimpiyatlara" sloganıyla Palandöken ve Kandilli Kayak Merkezi'nde dün başlayan organizasyona, Türkiye'nin birçok ilinden yaklaşık 700 sporcu katıldı.

Alp disiplini, snowboard, kayaklı koşu ve biathlon branşlarında düzenlenen şampiyonada sporcular, zorlu parkurlardaki yarışlarda derece alabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Birinciliğe ulaşan sporcular, Türkiye'yi yurt dışındaki müsabakalarda temsil edecek.

Yarışların ardından dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri verildi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, gazetecilere yaptığı açıklamada, organizasyona rekor katılımdan dolayı büyük sevinç yaşadıklarını dile getirerek şunları kaydetti:

"Şampiyonada yarışan sporcuların arasından Avrupa ve dünya şampiyonalarının yanı sıra kış olimpiyatlarında ülkemizi başarılı şekilde temsil edecek kayakçıların çıkacağına inanıyorum. Erzurum şehrimiz kayak ve spor merkezidir. Büyükşehir Belediyemizin kayak tesisleri ile otellerimizin tesisleri bugünlerde adeta organizasyon zenginliği yaşıyor. Organizasyon şehri Erzurum'da adeta boş günümüz yoktur. Erzurum'da her gün farklı bir spor organizasyonu yapıyoruz."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.