Şampiyon belli oldu

Tortum Aksu Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl ‘15 Temmuz şehitleri’ anısına düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu. Vatan uğrunda şehit düşenler ile 15 Temmuz şehitlerinden isimlerini alan 8 takımın mücadele ettiği turnuvada Muhammed Fatih Safitürk takımı şampiyon oldu.

admin
admin
22 Nisan 2017 Cumartesi 15:46
Şampiyon belli oldu

Erzurum’un Tortum ilçesine bağlı Aksu Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneği, geleneksel hale getirdiği futbol turnuvasını bu yıl 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan asker- polis ve sivil vatandaşlar anısına tertip etti. 8 takımın katıldığı turnuvada, takımlara kahraman şehitlerin adı verilmişti.

Şükrüpaşa’da bulunan Çimsa Halı Saha Spor Kompleksinde düzenlenen turnuvada zorlu mücadeleler sonucunda şampiyon belli oldu. Turnuvanın final maçında Gazilerspor’u 5-2 mağlup eden Muhammed Fatih Safitürk spor şampiyon oldu.

Tortum Aksu Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Erdal Akal, turnuvanın şehitler anısına düzenlendiğine dikkat çekerek, “Bu yıl 13. ‘sünü düzenlediğimiz turnuvada takım isimlerini kahraman şehitlerimizden oluşturduk. Turnuvadaki amaç birlik ve beraberliğimizi pekiştirip bu gibi faaliyetlere öncü olmak. Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz turnuvayı bu yıl 15 Temmuz şehitler anısına düzenlendik. Centilmence mücadelelere sahne olan müsabakalar sonucunda kahraman şehit kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk’ün ismini taşıyan ekibimiz şampiyon oldu. Ben tüm takımlarımızı centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.