ŞAMPİYON AKDAĞ SPOR OLDU

Otlu'ya bağlı İnci köyünün 3. Geleneksel Futbol Turnuvasının şampiyonu Akdağ spor oldu.

05 Nisan 2015 Pazar 11:17
ŞAMPİYON AKDAĞ SPOR OLDU
Otlu'ya bağlı İnci köyünün 3. Geleneksel Futbol Turnuvasının şampiyonu Akdağ spor oldu. 

Organizesini Selim Sevinç'in yaptığı turnuvaya 8 takım katıldı. Finale Akdağ spor ile Gölyer spor kaldı. Final maçında Akdağ spor Gölyeri sporu 3-2 mağlup ederek 3. Geleneksel İnci köyü Bahar Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu. İnci köyü Muhtarı İsmail Atlaş, "Köyümüzdeki genç sayısı hayli fazla. Birlik ve beraberlik adına bu turnuvayı düzenliyoruz. Gençlerimizi internet cafe köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz." dedi.

Turnuvada 32 gol atan Bekir Sancar, gol kıralı oldu. Final maçı sonrası dereceye giren futbol takımları kupa ve madalyalarını İl encümeni Ahmet Zengin, Metin Aydın, Fuat Demir ve köy Muhtarı İsmail Atlaşın elinden aldılar. Organizetör Selim Sevinç, "Takımlara desteklerini esirgemeyen Başak şehir kulübü başkanı Ahmet Ağırman, İl encümeni Ahmet Zengin, İlçe belediye encümeni Fatih Öztürk, İşadamı Fuat Demir, Mali müşavir Metin Aydın’a teşekkür ederiz." dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 05.04.2015 11:18
Anahtar Kelimeler:
ErzurumşampiyonAkdağspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.