RUSLAR KULELERDE KAMP YAPACAK

Kış turizminde Erzurum’a akın eden Ruslar ve Ukraynalılar, bu kez spor kampları için Erzurum’a gelmek için randevu alıyor ve rezervasyon yaptırıyor.

23 Haziran 2011 Perşembe 12:04
RUSLAR KULELERDE KAMP YAPACAK
Rus ve Ukraynalı sporcuların, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atlama Kulelerinde kamp yapacakları belirtildi. Bunun için Rus yetkililerin Erzurumlu yetkililerle diyaloga girdikleri vurgulandı. Erzurumlu yetkililerin de Rusların kamp yapma teklifine sıcak baktığı ve Erzurum’da kamp yapmak isteyen ilk yabancı ülke olduğu için jest yapacağı ve kampta her türlü kolaylığı sağlayacağı belirtildi. Rusya Kayak Federasyonu Kayakla Atlama Yetkililerinin, Erzurum’da kamp yapma talepleri şehirde de sevinçle karşılandı.
ÇİNTİMAR SEVİNÇLİYİZ
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, uzun yıllardır Türkiye’den Slovenya, Makedonya ve Avusturya gibi ülkelere kayakla atlama konusunda kamplar için sporcu gönderdiklerini ve şu anda bile Slovenya’da Milli kayakçıların kamp yaptığını belirterek, Erzurum’da Rus ve Ukraynalı kayakçıların kamp yapma isteklerini büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Çintimar, “Olimpiyatlara talipli olan Erzurum artık, sadece yerli sporcuların ve takımların değil, yabancı sporcuların da en büyük kamp merkezi haline gelmiştir. Rusların kamp yapma talebini seve seve kabul ettik” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.