Protokol-basın maçı nefes kesti

Erzurum'da idari amirler ile gazeteciler, halı saha maçında buluştu.

admin
admin
11 Ocak 2020 Cumartesi 11:37
Protokol-basın maçı nefes kesti

"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" ve "10 Ocak İdareciler Günü" dolayısıyla Erzurum Valisi Okay Memiş ile başsavcılar ve ilçe kaymakamları, kentte görev yapan gazetecilerle "dostluk maçı"nda karşılaştı.

Büyükşehir Belediyesinin Olimpiyat Park'taki spor salonunda düzenlenen halı saha maçı öncesi, üzerinde "10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü kutlu olsun" yazısı bulunan pasta kesildi.

Ardından, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Aziziye Kaymakamı Mustafa Maslak, Pasinler Kaymakamı Kadir Perçi, Tortum Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Aşkale Kaymakamı Mehmet Aksu, Çat Kaymakamı Tevfik Kumbasar'ın bulunduğu takım ile yerel ve ulusal basından gazetecilerin yer aldığı takım dostluk maçı yaptı.

Gazeteciler, çekişmeli geçen maçtan galibiyetle ayrılan idari amirleri tebrik etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.