MASA TENİSİNDE KURUMLARIN ŞAMPİYONU EMNİYET

Kurumlar arası Masa Tenisi Turnuvası Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nün şampiyonluğu ile sonuçlandı.

29 Nisan 2013 Pazartesi 17:43
MASA TENİSİNDE KURUMLARIN ŞAMPİYONU EMNİYET
Erzurum Valiliği öncülüğünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 2012-2013 Kurumlar Arası Masa Tenisi Ligi sona erdi. 26 haftalık müsabaka sonuçlarında Erzurum Emniyet Müdürlüğü bir kez daha rakiplerine üstünlüğü kabul ettirerek, şampiyon oldu. Turnuvada Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi ikinci olurken, Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürlüğü ise üçüncü sırada yer aldı. Nefes kesen müsabakaların sona ermesi ile birlikte dereceye giren takımlar için kupa töreni düzenlendi. Dereceye giren kurumların ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz takdim etti. 

MARMARİS YOLCUSU OLACAKLAR

26 haftalık maraton sonrasında dereceye giren takımların kupalarını veren Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Erzurum’u 05-10 Haziran 2013 tarihlerinde Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenecek olan 11.Kurumlar arası Türkiye şampiyonasında temsil edecek olan Emniyet Müdürlüğü ile Ziraat Fakültesi’ne başarı dileğinde bulundu. Yılmaz, “İnanıyorum ki, iki kurumumuzda ilimizi masa tenisinde en iyi şekilde temsil edecekler” dedi.

Masa Tenisi Erzurum İl Temsilcisi Ali Durmuş’ta zevkli ve çekişmeli geçen turnuvanın ardından Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan Erzurum Emniyet Müdürlüğü ile Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin Marmaris’ten iyi bir dereceyle döneceklerine inandığı söyleyerek iki takıma da başarılar diledi. Bu arada kurumlar ligine katılan tüm takımlara Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katılım belgesi takdim edildi.

Editör

Son Güncelleme: 29.04.2013 17:43
Anahtar Kelimeler:
ErzurumMasa Tenisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.