KOCAELİ MAÇI İYİ BİR DERS OLDU

“Bir çok maçta son dakikada puan kaybettik. Beraberliği bozamadık. Ama Kocaeli maçındaki son dakika golü ile bir çok şeyi değiştirdik” diyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un hocası Taşkın Güngör, “Futbolcularım ve taraftarımız maçların hakemin düdüğü ile bittiğini Kocaeli maçında daha iyi anladı” dedi.

12 Şubat 2013 Salı 08:48
KOCAELİ MAÇI İYİ BİR DERS OLDU
Nurullah PALA - Furkan NEHRİ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da adeta bayram sevinci yaşanıyor. Kocaelispor maçında 90+3’te Fatih Gültekin’in kafa golü ile  sahadan 1-0 galip ayrılan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Taşkın Güngör, Kocaelispor galibiyetinin yeni bir seri yakalama açısından çok önemli bir dönüm karşılaşması olduğunu söyledi. Bu maçın her kesim için iyi bir ders olduğuna işaret eden Teknik Patron Taşkın Güngör, “Bu maç hepimiz için iyi bir ders oldu. Taraftarımız maçın sonucu bekledi. Futbolcumuz hakemin son düdüdüğüne kadar galibiyet golünü kovaladı. Onun için maçta sabrederek takımını destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. İşte gerçek taraftarlık bu. Sporcularımı da son saniyeye kadar golü kovaladıkları için kutluyorum” dedi.

SONUNDA OFANSİF  OYNAYAN KAZANDI
Pazar günü Kazım Karabekir Stadı’nda iki yönlü bir maç oynandığını belirten Mavi-beyazlıların hocası Taşkın Güngör, “Bir yanda doksan dakika boyuncu savuma yapan bir takım ile doksan dakika boyuncu ofansif oynayan ve hücüm yapan bir takımın mücadelesi vardı sahada. Ancak sonunda ofansif oynayan takım kazandı. Son dakika golü ile galip gelmek bizleri çok sevindirdi. Muhteşem bir galibiyet oldu. Son dakika golü ile kazanmak bu karşılaşmaya ayrı bir önem kazandırdı. Futbolcularım karşılaşma boyunca galibiyet arzusundan hiç kopmadıkları ve hep istekli oldukları için kazandılar” diye konuştu.

PSİKOLOJİK BASKIDAN DA KURTULDUK
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Patronu Taşkın Güngör, Kocaelispor ile ilk yarıda sıkıntılı bir maç oynadıklarını ve dolayısı ile rövanşı kazanmanın da sporcuları arasında farklı bir sevinç kaynağı oluşturduğuna işaret ederek, “Biz ligde ya son dakikada puan kaybediyorduk, ya da beraberliği bir türlü bozamıyorduk. İşte Kocaeli maçında son dakikada attığımız gol bu psikolojiyi de bozdu. Son dakika golü ile de olsa kazanmanın mutluluğunu yaşadık. Artık yeni bir seri yakalamak isityoruz. Bugünden itibaren Kocaeli maçını unutup, Arsinspor maçına odaklanacağız” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 12.02.2013 08:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.