Kardeşliğe yakışmadı

BB Erzurumspor ile Elazığspor arasında oynanan TFF 1. Lig müsabakasının arından kardeşliğe yakışmayan görüntüler ortaya çıktı.

admin
admin
18 Aralık 2017 Pazartesi 00:07
Kardeşliğe yakışmadı

Elazığspor Kulübü Başkanı Sedat Karataş ve bazı yöneticiler ile kulübedeki yardımcı antrenörler ve taraftarlar, BB Erzurumsporlu yönetici ve futbolculara saldırmak istediler. İki kentin kardeşliğine yakışmayan görüntülerin ortaya çıktığı müsabaka sonrası BB Erzurumsporlu oyuncular yoğun tepkiler arasında soyunma odasına gitti.

Sahaya kadar inmeye çalışan yönetici ve taraftarlar çevik kuvvet polislerinin müdahalesiyle engellendi. BB Erzurumspor’un aldığı haklı galibiyete karşılık sergilenen çirkin tavır da BB Erzurumspor yönetimi tarafından yadırgandı.

İki kentin kardeşliğine leke sürmeye yönelik provokatif eylemleri kınayan BB Erzurumspor yöneticileri, “İki kentin kardeşliğine yakışmayan hareketleri çıkaranları kınıyoruz. Bu tür provokatif eylemler amacına ulaşamayacaktır. Sahada ellerinden gelen mücadeleyi sergileyen futbolcularımızı tebrik ederken, oyunu çirkinleştirmeyen Elazığspor futbolcularına da teşekkür ederek bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz.” dediler.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumElazığ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.