İSTİKRARIN ADI ALTINORDUSPOR

Pazar günü İzmir Atatürk Stadı’nda Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacak olan Altınorduspor, zorlu Erzurum maçına iddialı hazırlanıyor. Ege temsilcisine şampiyonluk için bir puan yetiyor. Altınordu kadro istikrarını yakalarken, Derbi maçlarında gülen takım olmayı başardı.

19 Nisan 2013 Cuma 11:01
İSTİKRARIN ADI ALTINORDUSPOR
Nurullah PALA

Bu sezon Darıca Gençlerbirliğispor ile liderlik yarışı veren ve koltukta dönüşümlü olarak oturan Altınorduspor, son haftalarda ele geçirdiği liderlik koltuğunu bırakmazken, şampiyonluk için de en iddialı takım konumuna geldi. Pazar günü İzmir Atatürk Stadı’nda Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan İzmir’in Lacivert-kırmızılı takımı, bir puan alması durumunda bile büyük şampiyonluğunu garantileyecek. Teknik Direktör Sadık Gündoğdu yönetiminde şampiyonluğa koşan Ege temsilcisi Altınorduspor ligin şu ana kadar en istikrarlı takımı da olmayı başardı.
DERBİLERİN FATİHİ
Ligde emin adımlarla şampiyonluğa koşan Altınorduspor, derbi maçlarını zaferle sonuçlandırdı. Bu sezon Darıca Gençlerbirliği ve Kahramanmaraş Belediyespor gibi güçlü rakiplerini hem içeride hem de deplasmanda dize getiren Altınorduspor, ligde derbi niteliğindeki maçlarda bir tek deplasmanda ligin 17. Haftasında Gümüşhane’ye 2-0 yenildi. Altınorduspor, bu sezon ligin ilk yarısında 15. Haftada ise Erzurum deplasmanında Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Teknik Direktör Sadık Gündoğdu yönetiminde ligde 32b Haftada oynayacakları Erzurum Büyükşehir maçına galibiyet parolası ile hazırlanan İzmir ekibi, kadro bakımından da ligin en istikrarlı takımı, kadroda ilk onbir istikrarını sağlayan Teknik Direktör Sadık Gündoğdu, genelde aynı onbiri sahaya sürüyor. Ramazan Evren, Gökhan, Yusuf, Özkan, Arif, Halil İbrahim, Doğan Ateş, Efe Karaoğlu, Ozan Sol, Gökhan Gümüşsu ve Sinan’dan oluşan 11’e son oynanan ve 2-1 kazanılan Darıca Gençlerbirliği maçında yer veren Teknik Patron Sadık Gündoğdu, bir önceki hafta oynattığı 10 numaralı futbolcuları Mehmet Mert Özkaptan’ı Darıca maçında yedek kulübesinde oturttu.
HAFTANIN MAÇLARI
Altınorduspor-Erzurum BB
Oyak Renault-Gümüşhane
Keçiörengücü-Çorum Bld
Beylerbeyispor-Arsinspor
Y. Yozgat-Darıca G.Birliği
Isparta Emre-Maltepespor
S.Tepe Belediye-Kocaelispor
Elazığ Belediye-Mardinspor
K. Maraş Bld- Diyarbakır

Editör

Son Güncelleme: 19.04.2013 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.