İPLER BİZİM ELİMİZDE

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un hocası Taşkın Güngör, yeniden ele geçirdikleri beşinciliği bırakmamam için mücadele edeceklerini belirterek, “Bütün ipler bizim elimizde. Amacımız lig bitimine kadar avantajımızı korumak” dedi.

19 Nisan 2013 Cuma 11:08
İPLER BİZİM ELİMİZDE
Nurullah PALA


Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve play offa çıkma savaşı veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Altınorduspor maçı hazırlıkları yoğun bir şekilde sürüyor. Bugün çalışmalarını tamamlayarak İzmir’e uçacak olan Mavi-beyazlılar üç puana kilitlendi. Atatürk Üniversitesi Stadı’nda teknik taktik ağırlıklı bir çift kale maçı yapan Erzurum ekibinde Teknik Direktör Taşkın Güngör, play off umudunu koruduklarını söyledi. Emrespor galibiyeti ile yeniden beşinci sıraya yükselen Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Patron Taşkın Güngör, “İpler bizim elimize geçti. Artık bu işi ligin sonuna kadar götürmeeliyiz. İlk beş içinde yer alarak, play off oynamak ve ardından da 2. Lige çıkmak istiyoruz” dedi.

Rakiplerin dirençli olduğu dönem
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un hocası Taşkın Güngör, ligde son üç haftada rakiplerin dirençli olduğu dönemde karşılaşmalar yapacaklarını belirterek, "Hafta sonunda deplasmanda lider Altınorduspor ile oynuyoruz. Onlar son haftalarda gerçekten çok başarılı sonuçlar alıyor. Bizi de mağlup edip, şampiyonluk turu atmak isteyeceklerdir. Ancak bizde play offu kovalayan bir takımız. Hedefimiz İzmir'de’ kayıpsız dönmek ve play off iddiamızı korumaktır. Oyuncalarımıza güvenim tam” diye konuştu.

Kaderimizi çizecek bir maça gidiyoruz
Cabir Coşar ve Dede Çelik’in sezonu kapatmasının ardından iki as futbolcusundan yoksun bir şekilde maçlara çıkan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da sakatlığı geçen kaleci Gürcan ise İzmir kafilesinde yer alacak. Sarı kart cezalısı Erhan’ın maçta görev yapamayacağını belirten Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Kaderimizi belirleyecek bir maça gidiyoruz. Mutlaka kazanmamız ve kaybetmememiz bir maç oynayacağız. Rakibin gücünü biliyoruz. Ancak bizde kolay kolay teslim olmayacağız. Gerekli olan puanları alıp şehrimize dönmek istiyoruz. Bütün enerjimizi Altınordu maçında sahaya yansıtacağız” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 19.04.2013 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.