İNCEDAL İMZAYA KALDI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la prensip anlaşmasına varan ve transferi imzaya kalan Gümüşhanespor’un başarılı teknik adamı Yavuz İncedal, yılın teknik direktörü seçildi.

01 Haziran 2013 Cumartesi 20:27
İNCEDAL İMZAYA KALDI
Nurullah PALA
Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden ve şampiyonluk hedefine ulaşamayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da yönetim prensip anlaşmasına vardığı Gümüşhanespor’un hocası Yavuz İncedal’ı imzaya beklerken, İncedal, yılın teknik adamı seçilmesinin gururunu yaşıyor. Bir aksilik çıkmazsa 2013-2014 sezonunda Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un teknik adamlığını yapacak olan İncedal’a önemli bir ödül geldi.  Teknik Direktör Yavuz İncedal, Futbol Plus Dergisi tarafından bu yıl 14. kez düzenlenen ‘Yılın Futbol Oscarları’ yarışmasında TFF Spor Toto 3. Lig’de yılın teknik direktörü seçildi. İncedal, Polat Otel Champions Bar'da düzenlenen törende ödülünü aldı.  
BENİM İÇİN GURUR VERİCİ
Başarılı teknik adam Yavuz İncedal, yılın teknik direktörü seçildiği için mutlu olduğunu belirtti. İncedal’ın ödülü Gümüşhanespor Resmi İnternet Sitesi’nde yer buldu. İncedal, sitede yayınlanan haberinde düşüncelerini dile getirdi. Başarılı çalıştırıcı,  “Benim için gurur verici bir olay. Bu ödülle ilgili beni aradıklarında “5 şampiyonluğunuzda eksik kaldık. Sizi bize elde ettiğiniz 6. şampiyonluğunuz hatırlattı ve iyi de oldu” söylediler. Türkiye’de 6. Kez şampiyonluk ipini göğüslemek kolay değil. Bunun için mutluyuz. Çalışmamızın karşılığını aldık” diye konuştu. Bu arada Gümüşhanespor’da başarılı bir sezon geçiren ve Gümüş’e yıllar sonra 2. Lige yükselme sevinci yaşatan tecrübeli teknik adamın, Gümüşhane’de Kırmızı-beyazlı yönetim ve taraftar gurubu ile vedalaştıktan sonra Erzurum’a imza atacağı öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 01.06.2013 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.