İNCEDAL GÖZDAĞI VERDİ

Ligin başlamasına sayılı günler kala Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar sürüyor. Mavi-beyazlı takımın hocası Yavuz İncedal’ın 24 kişiyle yola devam etmeyi düşündüğü öğrenilirken, kadro şişkinliğinde bazı futbolcuların performans düşüklüğü nedeniyle gönderileceği ifade edildi.

21 Ağustos 2013 Çarşamba 09:29
İNCEDAL GÖZDAĞI VERDİ
Nurullah PALA - ERZURUM

Yeni sezonda şampiyonluğu planlayan ve bunun içinde hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da lig maçlarının hazırlıkları yoğun bir tempoda sürüyor. Erzurum ekibinde Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın başarıya ulaşmak ve her zaman tam kadro ile çalışmak için takım kadrosunda 24 futbolcu istediği öğrenildi. Son yapılan transferlerle kadrosu şişen Mavi-beyazlılar, futbol takımının 24 kişiye düşürmek için performans düşüklüğü yaşayan futbolcuların gönderileceği belirtildi. Teknik Patron Yavuz İncedal’ın, “Kadromun 24 kişi olmasını istiyorum. Bu nedenle de performansından memnun kalmadığımız bazı arkadaşların kulüp bulmalarını isteyeceğiz” dediği öğrenildi.
Takımda forma savaşı başladı
Teknik Patron Yavuz İncedal’ın kadroyu 24’e indirecek olması büyük yankı bulurken, özellikle Erzincan Refahiyespor’la oynanacak olan hazırlık maçı kadroda yer bulmak isteyen futbolcular için son şans olacak. Teknik Patron İncedal’ın “Erzincan Refahiye maçında, lig maçlarında sahaya süreceğimiz 11 futbolcudan 10’unun ismi belli olcaak” açıklamasının ardından takımda büyük bir hareketlilik başladı. Futbolcular takımda kalabilmek için kıyasıya yarışacak ve Erzincan Refahiyespor maçında kendilerine şans verilmesi durumunda bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacak.
Üniversite stadında çalıştılar
Pazar günü son hazırlık maçında evinde Refahiyespor’u konuk edecek olan Erzurum ekibi, rakibinden rövanşı almak için sahaya çıkacak. Teknik Patron Yavuz İncedal’ın ideal onbirini sahaya süreceği karşılaşma için hazırlıklar sürüyor. Mavi-beyazlı takım, Teknik Direktör Yavuz İncedal, yardımcıları Gökhan Kaynak, Rıfkı Ekenler ve Cengiz Tarım yönetiminde dün akşam Atatürk Üniversitesi Stadı’nda teknik taktiğe dayalı bir idman yaptı. Teknik Patron Yavuz İncedal, “Artık biz tüm yapabileceklerimizi yaptık. Hazırlık maçlarında tüm oyuncularımıza şans verdik. Lig öncesinde Erzurum’da kalıp kalmayacakları kendi ellerinde iyi çalışan ve gözümüze giren futbolcu ile yola devam edeceğiz. Bizim değimizi yapmayanlar ile de yollarımızı ayıracağız” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 21.08.2013 09:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.