İNCEDAL: ÇOK ÜZÜLDÜK

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Patronu Yavuz İncedal, “Bizi kucaklayan taraftarımız önünde, Adanaspor’u kupada saf dışı bırakmak üzereydik ki, olmadı. Bunun için çok üzgünüz. Artık tamamen lige konsantre olacağız” dedi.

25 Eylül 2013 Çarşamba 21:46
İNCEDAL: ÇOK ÜZÜLDÜK
Nurullah PALA
 
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da kupa maçı sonrası büyük bir üzüntü hakimdi. Maç sonu iki takım oyuncuları ve teknik heyet sarmaş dolaş ve dostluk tablosu içinde sahadan ayrıldı. Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Patronu Yavuz İncedal, ayaklarına kadar gelen tur şansını rakibe kendi elleri ile vermenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Taraftarımız önünde özellikle ilk 45 dakika muhteşem oynadık. İki takımda açık bir futbolu tercih edince ortaya zevkli ve heyecanlı bir maç çıktı. Ancak kişisel hatalardan maçı penaltı atışlarında kaybettik. Taraftarımıza tur hediye etmek istedik. Buna çok da yaklaştık. Ama olmadı. Bunun için çok üzgünüz” dedi.
Artık tamamen ligi düşüneceğiz
Mavi-beyazlı takımın hocası, artık tamamen ligi ve özellikle de hafta sonu oynayacakları 68 Aksarayspor maçını düşündüklerini belirterek, “Ziraat Türkiye Kupası maçı artık geride kaldı. Biz Kupada tur atlamak istiyorduk. Zaten oyun kalitemiz ve isteğimizde bunun en güzel örneği idi, ancak olmadı. Şimdi Pazar günkü Aksarayspor maçını kazanmak için planlar yapacağız” diye konuştu. Kupa maçında en çok sevindirici tarafın taraftarın takıma desteğini sonunu kadar vermesi olduğunun altını çizen İncedal, “Bu atmosferde çok zevkli bir kupa maçı izlettiğimiz düşüncesindeyim. Ama futbol bu, atamayana atarlar. Biz yüzde yüz golü kaçırınca rakip cezayı kesti. Kupa maçını penaltılarla kaybettik” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 25.09.2013 21:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.