İL ÖZEL İDARESİ’Nİ TEDAŞ ÇARPTI

Erzurum Birinci Amatör Kümede 2012-2013 sezonu İl Özel İdaresi ile TEDAŞ 12 Mart arasında oynanan müsabaka ile başladı. TEDAŞ karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.

30 Aralık 2012 Pazar 17:27
İL ÖZEL İDARESİ’Nİ TEDAŞ ÇARPTI

Furkan Nehri
Erzurum 1. Amatör Kümede 2012-2013 sezonu Futbol Ligi Müsabakaları start aldı. Ligin açılış maçında TEDAŞ 12 Martspor, İl Özel İdarespor ile Yeni Sentetik Sahada karşı karşıya geldi. Orta hakemliğini Halit Özel’in yaptığı karşılaşmanın yardımcı hakemliğini ise Ahmet Güdül ile Raif Türkmen yaptı.  Soğuk bir havada oynanan maçta futbol severler tam 6 gol izledi. Maçta beş gol TEDAŞ’tan gelirken bir golde İl Özel İdarespor’dan geldi. Ligin açılış maçında TEDAŞ 12 Martspor’un İl Özel İdarespor’u 5-1 mağlup ettiği maçta goller kaptan Bünyamin Pirol(2), Muhammet, Burhan ve İbrahim’den geldi. İl Özel İdarespor’un şeref sayısını ise Ümit kaydetti. ARAS Elektrik A.Ş Bölge Müdürü Adnan Taşkesenlioğlu da maçı izleyenler arasında yer aldı. Taşkesenlioğlu 5-1’lik galibiyetten sonra Antrenör Mustafa Gözütok ile Asbaşkan Ali Eslek ve futbolcuları tebrik etti. Siyah-beyazlı takım 5-1’lik sonuçla lige süper bir başlangıç yaparak üç puanın sahibi oldu. Antrenör Günay Kaya yönetimindeki İl Özel İdarespor ise sportmence mücadelesi ile futbol severlerden alkış aldı.

KIRMIZI ŞİMŞEKLER RAHAT KAZANDI
Erzurum 1. Amatör Kümede dün oynanan ikinci maçta Aşkale 3 Mart Beldespor, kendi evinde 25 Mart Oltuspor ile karşı karşıya geldi. Buğra Budak’ın düdük çaldığı maçta Aşkale 3 Mart Beldespor, rakibi Oltuspor karşısında sonuca rahat gitti. Antrenör Sinan Boyacı yönetimindeki Kırmızı şimşekler, Yasin Polat, Ahmet Aydın ve Birol Pasinli’nin golleri ile sonuca giderek maçtan 3-0 galip ayrıldı. Aşkale temsilcisi bu sonuçla ilk haftayı 3 puanla kapatarak lige moralli bir başlangıç yaptı.

Editör

Son Güncelleme: 30.12.2012 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.