Ha şunu bileydin başkan!

Ha şunu bileydin başkan!

admin
admin
25 Aralık 2018 Salı 13:40
Ha şunu bileydin başkan!

Vedat REFAYELİ

‘’Nobre olsaydı belki de bugün BB Erzurumspor bambaşka bir yerde olurdu’’. Sanırım önceleri çok da rağbet görmeyen bu görüş artık bugün genel bir kabul görüyor. Her ne kadar ilk günden itibaren BB Erzurumspor yönetimi aldığı kadro dışı kararının arkasında durmasından ötürü dillendirmekten kaçındığı bir görüş olsa bile artık kaçarı yok.

Onlar da farkına vardı ama iş işten geçmişti bir kere. Onlar da biliyor ki Munsy’den, Thy’den çok daha forvet hattında faydalı olabilirdi o Nobre! Hafta sonu BB Erzurumpor Basın Sözcüsü Metin Barlak’ın işyerindeki ofisinde biraraya geldiğimiz BB Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan, belki de ilk defa Nobre pişmanlığından bahsetti ki, bir saatlik görüşmemizde en dikkat çeken ve kaydadeğer tek konu o konu oldu.

‘’Nobre’yi göndermekle çok da doğru yapmamışız. Bunu şu an itibariyle daha net görüyoruz’’ itirafında bulunan Mevlüt Başkan, sezon başında kadro dışı kararı alındığı dönem süreci iyi yürütemediklerinden yakındı! Ne yalan söyleyeyim, dobra kişiliğiyle tanıdığım Mevlüt Doğan başkanı ve yönetimini de Nobre kararlarından dolayı çok suçlayamıyorum. Zira o gün şartlar onları öyle bir karar almaya sevketti.

Bu kararda kuşkusuz giden teknik direktör Mehmet Altıparmak başta olmak üzere bir çok yetkilinin de rolü oldu. Eğer o gün o karar alınmamış olsaydı bugün belki de BB Erzurumspor’un gol problemi diye bir problemi yoktu ve takım üst sıralardaydı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.