Görüntüler ortaya çıktı: Şifo takımı böyle motive etmiş

BB Erzurumspor’un zorlu Altay maçı öncesi soyunma odasındaki görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in takıma yüksek konsantrasyon vurgusu yaptığı görülüyor.

admin
admin
14 Temmuz 2020 Salı 00:19
Görüntüler ortaya çıktı: Şifo takımı böyle motive etmiş

BB Erzurumspor zorlu Altay deplasmanından 1-0 galip dönerek üç puanın sahibi oldu ve Süper Lig kapısını ardına kadar araladı. Zorlu deplasmanda alınan galibiyet şehirde bayram havası oluşturdu.

Peki bu altın değerindeki üç puan nasıl geldi. Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in soyunma odasında takımı motive ettiği görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Şifo Mehmet oyuncularına, “Bugünün telafisi yok, bu doksan dakikanın telafisi yok. Maçtan sonra işte falan filan demeyeceğiz. Onun için ne dedik, bugün belirleyici olan unsur, konsantrasyon. Konsantrasyon yüksek olacak. Başından sonuna kadar. İstersek başarırız. İstemek başarmanın temeli. Onun için istemeliyiz.” ifadelerini kullanıyor.

Bu sözleri alkışlayan oyuncular yüksek konsantrasyon ve motive ile sahaya çıktı, altın değerinde üç puan aldı. Bu galibiyetle Süper Lig’e sadece 90 dakika kaldı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER…

Salih YILDIRIM

Son Güncelleme: 14.07.2020 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.