GELECEĞİN YAKUPLARINI GÖR’ÜYORUM

Milli Güreşçi Yakup Gör, Oltu’daki minik güreşçileri ziyaret etti.

08 Kasım 2014 Cumartesi 09:39
GELECEĞİN YAKUPLARINI GÖR’ÜYORUM
Oltu Kapalı Spor Salonunda güreş eğitimlerini sürdüren minik güreşçileri ziyaret eden Dünya İkincisi Milli Güreşçi Yakup Gör, “Ben de bu kardeşlerim gibi buralardan yetiştim. Geleceğin Yakuplarını görmek beni çok mutlu etti” dedi.

Eylül ayında Özbekistan’da yapılan Dünya Şampiyonasında 70 kiloda ikinci olan Yakup Gör, 2015 yılı Eylül ayında Amerika’nın Las Vegas kendinde düzenlenecek Dünya Şampiyonasına hazırlandığını söyledi.

Güreşe memleketi Oltu’da başladığını aktaran Şampiyon Güreşçi Gör, tecrübelerini minik güreşçilerle paylaştı.

İlkokul yıllarında başladığı güreşe aralıksız devam ettiğini dile getiren Yakup Gör, “Severek ve isteyerek yapılan her işte, hedefiniz varsa mutlaka netice alırsınız. Burada eğitimlerini sürdüren kardeşlerimizden yeni Yakuplar çıkacak, bunu görmenin memnuniyetini yaşıyorum. Oltu bu anlamda potansiyeli olan bir yer. Erturan Ay gibi değerli hocalarımızın nezaretinde çok çalışarak benden daha büyük başarılara imza atacak güreşçi kardeşlerim çıkacaktır.” şeklinde konuştu.

Daha sonra minik güreşçilerle sohbet eden Milli Güreşçi Yakup Gör, miniklerin antrenmanlarını izlemeyi de ihmal etmedi.

Editör

Son Güncelleme: 08.11.2014 09:40
Anahtar Kelimeler:
ErzurumOltuYakup Gör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.