ERZURUM TAEKWONDOSU YÜZAKIMIZ

Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Zekeriya Tutar, memleketi Erzurum’da taekwondonun baş döndüren hızla gelişmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, bunda GHSİM’nin faktörünün de çok önemli olduğunu söyledi.

admin
admin
10 Mayıs 2016 Salı 17:01
ERZURUM TAEKWONDOSU YÜZAKIMIZ
Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Zekeriya Tutar, memleketi Erzurum’da taekwondonun baş döndüren hızla gelişmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, bunda GHSİM’nin faktörünün de çok önemli olduğunu söyledi. 

Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Zekeriya Tutar, memleketi Erzurum’da taekwondonun her geçen gün büyük mesafe kat etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Taekwondo İl Temsilcisi Engin Akın ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret eden Tutar, taekwondonun gelişiminde GHSİM’nin verdiği desteğin büyük rol oynadığını belirterek, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzün desteklerini es geçmek mümkün değil, kendisine bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Zekeriya Tutar, doğup büyüdüğü Erzurum’da kendisinin de yıllarca spor yaptığının altını çizerek, “Erzurum benim kendi ilim, burada çok sayıda organizasyon yapacağız” diye konuştu.

ERZURUM TAEKWONDOSUNDA ÇITA DAHA DA YÜKSELECEK

Erzurum’da İl temsilcisi Engin Akın öncülüğünde taekwondo camiasında gördüğü birlik beraberlikten bir hayli memnun kaldıklarını belirten Tutar, taekwondo antrenörlerinin ve il temsilcisi Engin Akın’ın çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi. Erzurum taekwondosunu flaş bir hale getireceklerinin altını çizen Tutar, “Erzurum taekwondosu son yıllarda en parlak dönemlerini yaşamaktadır. Bir çok sporcusu milli takımlarda yarışan bir il Erzurum taekwondoda. Bu başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

TUTAR’IN BAŞARISI BİZİ SEVİNDİRİYOR

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenilgil de, Tutar ve Akın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, taekwondonun gelişimi için üzerine düşen görevi bundan önce olduğu gibi bundan sonra de yerine getireceklerini belirtti. Taşkesenligil, “Taekwondo Federasyonu’nda Erzurumlu bir hemşehrimiz olan Zekeriya Tutar’ın başarılı çalışmaları bizleri gururlandırıyor. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz” dedi.

AKIN:TUTAR FEDERASYONDAKİ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ

Erzurum’da Taekwondo İl Temsilciliği görevine geldikten sonra taekwondo adına önemli hizmetler yapan ve camianın birlikte hareket etmesinde öncülük yapan Engin Akın, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Zekeriya Tutar’ın federasyonda kendileri adına en büyük güç olduğunu söyledi.

Akın, “Asbaşkanımız Tutar, Erzurum taekwondosuna ayrı bir önem veren bir hemşehrimiz. Onun başarıları bizi gururlandırıyor” dedi. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.