ERZURUM HALKINA SHORT TRACK TEŞEKKÜRÜ

ISU ve Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından 13-15 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenen Kısa Kulvar Sürat Pateni Dünya Kupası Yarışları’nın yankıları tüm hızıyla sürüyor.

17 Şubat 2015 Salı 23:52
ERZURUM HALKINA SHORT TRACK TEŞEKKÜRÜ
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve Erzurum Valiliği ile GHSİM’nin ev sahipliğinde gerçekleşen şampiyonada tribünlerin dolması hem Dünya Short Track yetkililerini hem de Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dr. Dilek Okuyucu ile federasyon yöneticilerini mutlu etti. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şampiyona süresince tribünleri dolduran tüm Erzurum halkına teşekkür etti. Taşkesenligil, “Erzurum olarak bir organizasyonu daha gururla bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 24 saat süreyle tesisimizde görev alan tüm personelimizi kutluyorum” dedi. 

MİSAFİRLERİN MEMNUN AYRILMASININ ONURUNU YAŞIYORUZ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Short Track Dünya Şampiyonası’na katılan 18 ülkeden 160 sporcunun ve antrenörler ile idarecilerinin Erzurum’dan memnun ayrılmasının onurunu yaşadıklarını belirtti. Taşkesenligil, “ISU’nun tüm yetkilileri bize memnuniyetini dile getirerek, teşekkür ettiler. Bu bizi gururlandırdı, İnşallah bundan sonra da ilimize verilecek olan dev organizasyonlara en güzel şekilde ev sahipliği yaparız. Üç gün boyunca 2 Bin Kişilik Buz Pateni Salonu’nun tribünlerini dolduran ve destek veren tüm Erzurum halkına teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonun güzel bir ambiyansta geçmesinde onların emeği çok büyük. Organizasyona Erzurum halkı büyük bir katkıda bulunmuştur. Kendilerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 17.02.2015 23:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.