ERZURUM, FUTBOLDA KAMP MERKEZİ OLUYOR

Erzurum futbol takımlarının da yüksek irtifa kampı için tercih ettiği kamp merkezlerinden biri olmaya başladı.

27 Ağustos 2013 Salı 15:34
ERZURUM, FUTBOLDA KAMP MERKEZİ OLUYOR
Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor ve birçok 3. Lig ile BAL ligi temsilcisinin kamp yaptığı Erzurum’da bu senede takımlar kamp yapmaya başladı. Kalkanderespor, Yakutiye Belediyespor gibi takımların kamp yaptığı Erzurum’a bu kez Nahçıvan’ın Futboldaki 1. Lig temsilcisi Araz Futbol Takımı da geldi. Teknik Patron Asker Abdullayev nezaretinde Erzurum Palan Otelde kampa giren, Erzurum GHSİM tesislerinde çalışan Nahçıvan temsilcisi, Bu sezon Azerbaycan 1. Ligi’nde Süper Lig’e çıkmak için mücadele edecek. 

YAKUTİYE İLE MAÇ YAPTI

Erzurum’da kampa giren Nahçıvan Araz Futbol Kulübü, ilk hazırlık maçını Erzurum’un BAL Ligi temsilcisi Yakutiye Belediyespor ile yaptı. Yakutiye temsilcisi genç futbolcuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile Nahçıvan temsilcisine karşı mücadele etti. Yeni Sentetik Sahada oynanan hazırlık maçını Araz Nahçıvan Futbol Kulübü 2-0 kazandı. İlk yarısını 0-0 biten maçın ikinci yarısında Araz Nahçıvan’ı 2-0’lık galibiyete taşıyan goller Rahman Musayev ve Aleksandr Kurtkeviç’ten geldi. Maçı bir süre Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da izledi. Yakutiye Belediyespor Başkanı Ferhat Mergan ile Asbaşkan Suat Hayri Güneş de doksan dakika boyunca ilgi ile izledi.

ERZURUM’A GELMELERİ BİZİ MUTLU ETTİ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Erzurum’u kamp için futbol takımlarının da tercih etmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Şu anda Erzurum’da kamp yapan futbol takımlarının yöneticilerine, teknik adamlarına ve futbolcularına teşekkür eden Erzurum GHSİM Müdürü Çintimar, Araz Nahçıvan Futbol Kulübü’nünde yabancı takımlar içinde Erzurum’u tercih etmesinin ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu söyledi. Çintimar, “İnanıyorum ki, her geçen gün Erzurum’a yüksek irtifa kampı için gelecek olan takım sayısında bir hayli artış olacak” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 27.08.2013 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.