Elleriniz dert görmesin!

admin
admin
25 Aralık 2018 Salı 13:20
Elleriniz dert görmesin!

Ne zamandır gidip izleyemediğim için hep hayıflandığım Palandöken Belediyesi Voleybol takımının bu maçı hepsine değdi doğrusu. Palandöken kartallarının Cumartesi günü Hatay Büyükşehir Belediyesi ile oynadığı lig maçından bahsediyorum.

Nasıl bir maçtı, anlatamam. Özellikle voleybolseverler seyretmemişlerse çok şey kaybetmişlerdir. Ben o kadar derim. Son zamanlarda zannetmem ki böyle bir maç daha oynanmış olsun. Zorluk derecesi yüksek maçlardan biriydi ve kendisi gibi liderliğe oynayan rakibi Hatay’ı da alışık olduğu skor olan 3-0’la yendi Palandöken takımı ve sergilenen oyuna bayıldık.

Hele üçüncü sette birara 5 farklı geriye düşmesine rağmen bir geri dönüşü oldu ki inanılmaz. Bunda tabi hergeçen gün sayısı artan seyircinin de rolü olsa gerek. Sabahleyin kulüp Başkanı Zafer Bülent Engin ile konuştum. Artık seyirci sayesinde bazı setleri aldıklarına vurgu yaparken, ikinci yarıya bir-iki takviye yapmayı da düşündüklerini söyledi ki çok iyi ederler. Ve öyle zannediyorum ki bir-iki takviye ile bu takım play-off’ları da geçer ve çok istediği o Efeler Ligine çıkar.

Bu arada, elleri dert görmesin, Palandöken’e ilk yarıyı lider bitirme mutluluğunu yaşatan takımın koçu Aykut Lale ile de tanıştım ve tebrik ettim. Daha önce de bu ligde Konak Belediyesi ile Tokat Plevne’yi Süper lige çıkartan Lale, özellikle oyun esnasında tatlı sert tavırlarıyla ‘on numara hoca’ olduğunu gösterdi ki zaten yönetim onunla 1 yıl daha çalışmak istiyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumPALANDÖKEN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.