EFSANELERDEN 'İSPİR' ÇIKARTMASI!

Erzurumspor'u 1.lige çıkartan ekip oyuncuları, merkezi İstanbul'da İspir Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin davetlisi olarak İspir'e geldi, gösteri maçı yaptı, döndüler.

27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:31
EFSANELERDEN 'İSPİR' ÇIKARTMASI!
Ankara'dan Erzurum'a gelen Furkan, Abdulkadir, Taner ve İlhan'ın yanısıra Kürşat, Ali Rıza, Atay, Altaycan, Serkan, rat gibi oyuncuların da forma giydiği maçı, eski başkanlardan Hamza Cimilli de izledi. Gösteri maçı 20 dakika rerken, golcü İlhan defansta oynadı, Atay ve Taner, golleriyle dikkat çektiler..
Efsane oyunculardan Ali za, ''Karşılaşma öncesi ve sonrası bir boşluk vardı, bu boşluğu eşi dostu ziyaret ederek geçirelim dedik. Ama zaman yetmiyor ki. Onca ziyaret yeri var ki. Ne zaman Erzurum'a gelsek, doyamadan gidiyoruz'' diye duygularını ifade etti!
Futbolcular, havalimanında Erzurumspor'da futbol oynadıkları dönemde aktif gazetecilik yapan ve emekli olduktan sonra da köşe yazarlığına devam eden Gazeteci Vedat Refayeli ile de hasret giderdiler.

Editör

Son Güncelleme: 27.05.2013 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2013-05-27 16:08:13

bence yönetimimiz bu oyuncuları tekımın başına getirmeliler.bu oyuncular bizi 3.lige çıkartabirler