DSİ’NİN GENÇLERİ GRUP ŞAMPİYONLUĞU PEŞİNDE

Erzurum’u Ağrı’da yapılan Kulüplerarası Genç Erkekler Basketbol Kuzey Doğu Bölge Şampiyonası’nda temsil eden DSİ Spor, Gümüşhane ve Artvin galibiyetlerinin ardından grubun en önemli mlaçlarından birinde Rize ile karşı karşıya geldi.

07 Nisan 2012 Cumartesi 12:53
DSİ’NİN GENÇLERİ GRUP ŞAMPİYONLUĞU PEŞİNDE
Erzurum ekibi rakibini 80-50 gibi farklı bir skorla mağlup ederek bölge şampiyonluğu yolunda finale bir adım daha yaklaştı.
Gruplardaki ilk maçında Gümüşhane’yi 96-34 gibi farklı bir sonuçla mağlup eden DSİ Spor, ikinci maçında Artvin Arhavi engelini de farklı bir sonuçla geçti. Yeşil-beyazlılar üçüncü maçında Rize ekibini 80-50 yenerek bölge şampiyonluk finali yolunda büyük bir avantaj sağladı. Erzurum ekibi bugün Erzincan ile karşı karşıya gelecek ve finale yükselmesi durumunda da Pazar günü Trabzon ile karşılayacak. DSİ Spor Antrenörü Hamit Kavurmacı, hedeflerinin Gaziantep’te yapılacak olan Anadolu Şampiyonası’na gitmek olduğunu belirterek hedefe emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Yeşil-beyazlı takımın Basketbol Şube Sorumlusu Cem Culfa ise şampiyonluk için iddialı konuşarak Kuzey Doğu Bölge Şampiyonu olarak Anadolu Şampiyonasına gideceklerine inandıklarını ifade etti.

Editör

Son Güncelleme: 07.04.2012 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.