Daha bunları tutana aşk olsun!

Daha bunları tutana aşk olsun!

admin
admin
23 Ekim 2018 Salı 13:32
Daha bunları tutana aşk olsun!

Haberiniz var mı yok mu bilmiyorum ama Palandöken Belediyesi Voleybol takımı filede adeta destan yazıyor. Türkiye Erkekler 1.liginde şampiyonluk mücadelesi veren Palandöken Belediyesi Voleybol takımı, lige bir başladı pir başladı.

G.Saray patentli kurt antrenör Aykut Lale nezaretinde seriye bağlayan Palandöken kartalları, 4’de 4 yaparak zirveye oturdu. Şaka gibi ama geçen yıl kümede kalmayı kıl payı garantileyen Palandöken takımı şu anda lig lideri. Geçen hafta içinde grubun güçlü ekiplerinden Malatya BŞ Belediyesi Voleybol takımını 3-1 yenen Erzurum temsilcisi, hafta sonu da Sungurlu deplasmanında 3-0’lık bir skora imza atarak ‘’Bekle bizi Efeler ligi’’ mesajını verdi.

Bu hafta sonu Cumartesi gün saat 14.00’de Şanlıurfa temsilcisi Haliliye Belediyesi’ni konuk edecek olan Palandöken takımını zorlayan tek ekip Sorgun Belediyesi takımı görünüyor. Sizi bilmem ama bir sezon süper lig olarak bilinen Efeler Liginde mücadele eden Palandöken takımı o zaman da böyle maçları seriye bağlamış, bir üst lige öyle çıkmıştı.

Başta Belediye Başkanı Orhan Bulutlar olmak üzere, Kulüp Başkanı Zafer Bülent Engin’i, idareci, antrenör ve sporcuları göz kamaştıran bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum.

Editör

Son Güncelleme: 24.10.2018 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.