ÇİNTİMAR’A BUZ PATENİ FEDERASYONU’NDAN TEŞEKKÜR

Buz Pateni Federasyonu 2012 Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonası’ndaki başarılı organizasyon nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar’a teşekkür belgesi verdi.

29 Mayıs 2012 Salı 17:39
ÇİNTİMAR’A BUZ PATENİ FEDERASYONU’NDAN TEŞEKKÜR
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a bir ödül de Buz Pateni Federasyonu’ndan geldi. Buz Pateni Federasyonu Başkanı Fahrettin Kandemir imzalı teşekkür belgesini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a sunan Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akın, kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Aynı zamanda Erzurum’da Nisan ayında yapılan 2012 Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonası Organizasyon Komitesi Başkanı olan Murat Akın, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, tesisleri ve personeli ile işlerimizi kolaylaştırdı ve sorunsuz bir şampiyona yapmamızı sağladı. Kendisine Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyoruz” dedi.
Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akın organizasyonda görev yapan tüm görevlilere de teşekkür belgesi dağıttıklarını söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da, başarılı bir organizasyonun Erzurum’da gerçekleşmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, “Devletimiz ve Hükümetimiz tarafından ilimize yapılan spor tesislerinin başarılı bir şekilde Türk ve dünya sporuna hizmet vermesinin gururunu yaşıyoruz. Buz Pateni Federasyonu Başkanı Fahrettin Kandemir, 2012 Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonası Organizasyon Komitesi Başkanı Murat Akın ve tüm federasyon yetkilileri ile Dünya Curling federasyonuna teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 29.05.2012 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.