BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR YENİ TESİSLERE KAVUŞUYOR

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Büyükşehir Belediyesi, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve kulüp yönetiminin çabalarıyla yapımı süren tesislerde altyapı binasının da onarıldığını söyledi.

05 Kasım 2013 Salı 18:46
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR YENİ TESİSLERE KAVUŞUYOR
Lüks otellerdeki konforu aratmayan güzel bir kulüp binasına sahip olduklarını anımsatan Özakalın, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a 1 sentetik saha, 1 çim saha ve koşu parkuru yapıldığını bildirdi.

İnşaatın bitmesiyle birlikte 3 Temmuz Stadı’ndaki altyapının söz konusu tesislere getirileceğini anlatan Özakalın, şöyle devam etti:

" U 13-15, 15-17 ve 17-19 takımlarına sahip olan kulübümüzün altyapısına çok önem veriyoruz. Ekip olarak bu sorunu temel önceliğimiz olarak ele aldık. Bugün sporcu açısından alttan gelen futbolcu yoktu. İlk kongremizde bu probleme dikkati çektik. Şimdilerde tesisleşme ve altyapı hedefimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Takımın konakladığı tesis 7 yıldızlı otel konforundadır. Yönetim perspektifimizin doğru bir eksende olduğunu futbol otoriteleri farklı cemiyetlerde sürekli dile getiriyorlar. Tesisler baştan aşağı yenileniyor. Sezon başında da söyledik. Bu lig kolay geçmeyecek diye. Ligde takımların sporcu ve teknik anlamda bariz üstünlüğü yok. Her hafta başka sonuçlar alınıyor. Şu an 22 puanla Düzyurt önde. Ama onların arkasındaki takımların hepsi 18’şer puanla sıralanıyor. Lig daha yeni başlıyor. İkinci yarıdaki tablo bu ligin seyrini değiştirecek. Bizler bildiğimiz doğrunun peşinden gidiyoruz. Şu an hiçbir sorunumuz yok. Herkes birbirini yeni yeni takip ediyor” diye konuştu."

“Bu taraftara can feda”

Özakalın, Erzurum taraftarını, takımı ateşleyen, galibiyete katkı sağlayan, yılmaz ve yorulmaz savaşçılar olarak niteledi. “Bu taraftara can feda” diyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Erzurum taraftarı Türkiye’de kendisi ispatlamış bir taraftar kitlesidir. Güneşin alnında, soğukta, yağmurda, tipide ve ayazda, en imkânsız anda bizi yalnız bırakmayan Dadaşlara şükranlarımı sunuyorum. Mavi Beyazlı camiamıza gönül veren taraftarımız her zaman başımızın tacıdır. Onlar gönüldeşlerimizdir. Darıca maçında bizi yalnız bırakmayıp stada gelen 3 bin kişilik taraftar kitlemize ayrıca Erzurum Taraftarlar Derneği’nin yönetici ve üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum.”

“Başkan Küçükler en büyük destekçimiz”

Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in kendilerine her konuda büyük destek verdiğini hatırlattı. Özakalın, şunları kaydetti:

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Küçükler’in takıma olan katkısını anlatmak kolay değil. En sıkıntılı dönemimizde, deplasmanlarda, kendisinin en yoğun olduğu imkânsız anlarında dahi bizi ve futbolcularımızı yalnız bırakmıyor. Her konuda bizim yanımızda. Bu bağlamda başkanımızla birlikte yaklaşık 50 firma da kulübümüze destek veriyor. Bunların başında ERÇİMSAN Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik geliyor. Özdemir Gıda’nın Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Özdemir ve Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı da kulübümüze destek veriyor. İsimlerini sayamadığım daha birçok firma var, onlara da çok teşekkür ediyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 05.11.2013 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.