BÜYÜK MAÇ KÜÇÜK MAÇ YOK

Kahramanmaraş Belediyespor mağlubiyeti ile hız kesen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Beylerbeyi maçı öncesinde ince hesaplar yapıyor. Teknik Patron Taşkın Güngör, “Play off’a kalıp kalmamak kendi elimizde. Bizde bunun için kalem defter elimizde hesap kitap yapıyoruz” dedi.

14 Mart 2013 Perşembe 09:30
BÜYÜK MAÇ KÜÇÜK MAÇ YOK
Nurullah PALA - Furkan NEHRİ

Geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda kendisi gibi play off konusunda iddialı olan Kahramanmaraş Belediyespor’la deplasmanda karşılaşan ve rakibine 3-1 mağlup olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Beylerbeyi maçı hazırlıkları sürüyor. Hafta sonunda kendi evinde Beylerbeyispor’u konuk edecek olan Erzurum ekibinde tüm hesaplar üç puan üzerine yapılıyor. Kahramanmaraş maçında hakemlerin gazabına uğradıkları için üç puanı sahada bırakan Erzurum ekibinde hesap kitap devri başladı. Bugünlerde yönetim ve teknik heyet play off için ince hesaplar yapmaya başladı.
Kalem defer elinde hesap kitap yapıyor
Mavi-beyazlı takımın Teknik Patronu Taşkın Güngör, Play Off konusunda artık ince hesaplar yapmaya başladıklarını belirterek,  “Play Off’a yükselip yükselmemek kendi elimizde. Biz maçlarımızı kazandığımız takdirde bir sorun yok. Şu anda kalem defter elimizde hesap kitap yapıyoruz. Amacımız öncelikli olarak hafta sonunda Beylerbeyispor’u mağlup etmek ve üç puanın sahibi olmak bunun için çalışıyoruz” dedi.  Artık ligde büyük maç küçük maç diye bir şeyin olmadığının da altını çizen Teknik Patron Güngör, “Her takım birbirini yenebiliyor. Ayrıca ligde çerçeve daraldıkça tüm maçların zorluk dterecesi artıyor. Amacımız en asgari puan kaybı ile play offa yükselmek” dedi.
Sancaktepe’ye dikkat çekti
Mavi-beyazlıların hocası, ligde ilk beş için özellikle Sancaktepe ile çekişeceklerini belirterek, Gümüşhane’ye  play off için daha az şans tanıdı. Güngör, “Gümüşhane de şu an play off için yarışıyor. Ancak biz Sancaktepe ile çekişiriz diye düşünüyorum.  Bu hafta Beylerbeyi’ni mağlup ederek Sancaktepe ile deplasmanda önemli bir final maçına çıkacağımızı düşünüyorum. Şu anki çıkışı ve gidişatı ile Sancaktepe’yi daha tehlikeli bir rakip olarak görüyorum, ama sonunda kazanan biz olacağız” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 14.03.2013 09:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.