BUĞRA GOL KOKUYOR

Yakutiye Belediyespor’un genç golcüsü ve kaptanı Muhammet Buğra, yarın oynayacakları Trabzon Düzyurtspor maçı öncesi gol sözü verdi. Kırmızı-beyazlı takım, Trabzon’a bugün hareket edecek.

10 Kasım 2012 Cumartesi 16:04
BUĞRA GOL KOKUYOR
Nurullah PALA haberi...
Erzurum’un BAL Ligindeki temsilcisi Yakutiye Belediyespor, yarın deplasmanda Düzyurtspor ile çok kritik bir doksan dakikaya çıkacak. Erzurum ekibi, maçı kazanıp zirve yarışını sürdürmek istiyor. Zorlu maç öncesinde Yakutiye Belediyespor’un genç kaptanı ve golcüsü Muhammet Buğra Gökçan da camiaya ve taraftara gol sözü verdi. Geçtiğimiz yıl Palandökenspor’dan transfer edilena ve bu sezonda Trabzonspor’da gittikten sonra yeniden takımına dönen golcü futbolc u Muhammet Buğra Gökçan, Düzyurt ağlarını sarsarak gol orucunu da noktalandıracağını söyledi. Geçtiğimiz sezon Aşkale 3 Mart Beldespor ile oynanan baraj maçında şık bir golle takımının BAL Ligine kalmasında önemli rol oynayan Muhammet Buğra, yarın ki, Trabzon Düzyurt maçında gol atarak, takımın puan yada puanlar almasını sağlayacağını ifade etti.
DÜZYURT’A GOLÜM VAR
Genç yıldız, takım olarak son haftalarda bir şanssızlık yaşadıklarının altını çizerek, bu takımın gol yükünü çeken futbolculardan biri olarak üzerine düşen görevi ve camianın beklentisini bildiğini ifade eden Muhammet Buğra, “Düzyurtspor’a golüm var” dedi. Kars maçında sergilediği başarılı futbolu golle taçlandıramamanın üzüntüsünü yaşayan Muhammet Buğra, gol orucunu kesinlikle Trabzon deplasmanında bozacağını söyledi. Kaptan Buğra, “Düzyurtspor’a golüm var. Takım arkardaşlarımın yardımı ile gol yada goller atıp, takımımıza galibiyet sevinci yaşatmak istiyorum. Kendime güvenim tam. Hocalarım yarınki maçta  görev verirse, sahada en iyisini yapmaya çalıp, kimseyi mahcup etmeyeceğime inanıyorum” dedi.
Buarada Yakutiye Belediyespor, Kafile Başkanı Suat Hayri Güneş ile Antrenörler Kurtulay Öksüz, Ercan Ünal ve Aydın Özyıldırım yönetiminde bugün Trabzon’a gidecek.

Editör

Son Güncelleme: 10.11.2012 16:12
Anahtar Kelimeler:
BUĞRA GOL KOKUYOR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.