BB ERZURUMSPOR'DA İSTİFA DEPREMİ!

B.B. Erzurumspor'un şampiyonluğunda önemli katkısı olan İkinci Başkan Süha Dengizek, Başkan Ali Demirhan'a verdi, veriştirdi ve yazarımız Öztürk Akkök'e istifa ettiğini duyurdu.

admin
admin
02 Mayıs 2016 Pazartesi 12:34
BB ERZURUMSPOR'DA İSTİFA DEPREMİ!

B.B. Erzurumspor'un şampiyonluğunda önemli katkısı olan İkinci Başkan Süha Dengizek, Başkan Ali Demirhan'a verdi, veriştirdi ve yazarımız Öztürk Akkök'e istifa ettiğini duyurdu.

BB Erzurumspor yönetiminde son birkaç haftadan beri gözlenen sıkıntı, sonunda Süha Dengizek'in istifasıyla noktalandı. Ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın şampiyonluk kutlamalarına davet edilmemesinden duyduğu rahatsızlığı yaptığı açıklamalar ile dile getiren ve davet krizi yaşatanları kınadığını belirten Dengizek, yazarımız Öztürk Akkök'e açıklamalarda bulundu ve "yönetimden istifa ediyorum" diyerek tepkisini sürdürdü.

BB Erzurumspor'un son maçlarında ve şampiyonluk kutlamalarında Ak Parti siyasetinin özellikle öne çıkarıldığını vurgulayan Dengizek, "Herkes de biliyor ki, bu takım sadece Ak Partililer'in değil, tüm Erzurumluların'dır. Ancak, son zamanlarda salonlara ve sahalara yansıyan görüntü çok farklı oldu, başarıda hiç bir dahli olmayan yığınla insan öne çıkartılırken, bizim adımız bile zikredilmedi. Bu başarının mimarı teknik heyet ve futbolcuların da esamisi bile okunmadı" dedi.

İnternet gazetelerinde bazı yöneticiler aleyhinde yapılan yayın ve değerlendirmelerin kaynağı olarak kendisinin gösterildiğini, bunu öğrendiğinde de inanılmaz bir şaşkınlık yaşadığını ve üzüldüğünü belirten Dengizek, ağır konuştu, "Bu iddiaları ortaya atanlar, iddialarını ispat etmekle yükümlüdürler, şayet ispat edemiyorlarsa şerefsizdirler. Herkes bizim kim olduğumuzu, niyetimizi, karakterimizi iyi bilir. Beni en iyi tanıyan insanlardan birisi sizsiniz. Süha Dengizek olarak kimsenin aleyhine konuşmadım ve hiç bir gazeteciyi de 'şunu yazın, bunu yazın' diye teşvik etmedim. Bugüne kadar yaşanan tüm olayların perde gerisinde Başkan Ali Demirhan'ın parmağı olduğunu düşünüyorum. Başkan'ın yönetimde yaşattığı ikilik ve kayırmacılık, sonuçta bizi istifa noktasına getirdi. Üzülüyorum, çünkü olan Erzurum'a, memleketime oluyor" diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.