Başarılı sporcular ödüllendirildi

Başarılı tekvandocuları ve antrenörleri makamında kabul eden Taşkesenligil, sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

admin
admin
03 Ekim 2018 Çarşamba 08:07
Başarılı sporcular ödüllendirildi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Türkiye Tekvando Federasyonu ile Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen şampiyonalarda başarı elde eden tekvandolcuları ödüllendirdi.

Başarılı tekvandocuları ve antrenörleri makamında kabul eden Taşkesenligil, sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

Taşkesenligil, burada yaptığı konuşmada, başarılı sporculardan eğitimlerini de aksatmadan yapmalarını ve derslerinde de başarılı olmalarını istedi.

Sporcuların başarılarının Erzurum için önemli olduğunu ifade eden Taşkesenligil, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün deği gibi biz sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını istiyoruz. Tekvando da birbirinden değerli efendi ve ahlaklı sporcuların olması bizi gururlandırıyor. Tabi bu tabloda antrenörlerimizin de çabası ve gayretleri takdire şayan. Bu sporcularımızın başarıya ulaşmasında en büyük rolü oynayan antrenörlerimizi de tebrik ediyorum. İl temsilcimiz Süleyman Baykal'a da hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
SporcuFuat Taşkesenligil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.